Back to Question Center
0

Seuraa maksavia asiakkaita Tässä on 15 Google Analytics Semaltia

1 answers:

Etsin ohjelmistoa, joka voi analysoida Semalt-lokitiedostoja (tai jotain muuta lähdettä) ja kertoa minulle, kävijöistä, jotka todella ovat ostaneet jotain sivustostani, joitain profilointitietoja; kuten ensimmäisestä vierailustasi, kuinka kauan he viettävät verkkosivustolleni, mikä oli alkuperäinen viittaus jne.?

Periaatteessa työkalu kuten Semalt tarjoaa paljon tietoa, mutta haluan sen suodattaa yksityishenkilöille.

Muokkaa: Semalt-lokitiedostojen sijasta / IP-osoitteiden käyttämisen lisäksi olen myös iloinen voidessani lisätä php-koodia sivustoni kohtaan tunnistaa palaavat kävijät - flights over nazca lines from paracas peru.

February 5, 2018

Kaikki sellaiset kirjautumisohjelmat, kuten Awstats ja Webalizer , eivät sisällä tietoja, joita olet, käytä eri Analytics-alustoja ja katso, mikä sopii parhaiten yrityksellesi Numerot on käytetty vain muotoilutarkoituksiin, eikä niitä pitäisi käyttää määrittämään, mikä on paras.

Tässä on 15 Google Analytics -vaihtoehtoa

 1. Vahvista
 2. Stattilaskuri
 3. Clicky
 4. Fox Metrics
 5. Sekoituspaneeli
 6. Kissimetrit
 7. Äärimmäinen seuranta
 8. Paikkamittari
 9. Siirry Squared
 10. Woopra
 11. Chart Beat
 12. Minttu
 13. Siirry tilastoihin
 14. Stat 24
 15. Yahoo Web Analytics

Tässä on luettelo 4 Self-Hosted Analytics -ohjelmistosovelluksia

 1. PiWiki
 2. Hullut munat
 3. Avoin Web Analytics
 4. Trace Watch

Tässä on luettelo 8 lokitiedostoanalysaattorista

Olen lisännyt nämä, jos haluat käyttää sekä kirjautumis- että Analytics-ratkaisua, jota monet käyttävät yhdistelmässä keskenään.

Löysin google, Webalizer , joka on fantastinen, ilmainen web-palvelimen lokitiedosto analysaattori. Se on nopea ja luo erittäin mukavia tilastotietoja siitä, kuka lyö sivustoasi ja mitä he osuvat. Se löytyy osoitteesta mrunix. net / Webalizer. Onnea. Se oli toiminut hyvin minulle kauan sitten.