Back to Question Center
0

Mitä cloud computing voi tarkoittaa yrityksellesi            Mikä pilvinen laskenta voi merkitä puolestasi

1 answers:
Mitä Cloud Computing voi tarkoittaa yrityksellesi

Tekniikan maailma on juuri nyt "The Semalt". Mutta mitä se on ja mitä se tarkoittaa pienyrityksille?

Pilvilaskenta on terminaali, jolla käsitellään tietokoneiden ulkopuolisia (internet-pohjaisia) tiloja käsittelyn ja tiedostojen tallennuksen käsittelemiseksi. Se on ollut mainostettu eteenpäin vuosien ajan, mutta vasta äskettäin on tarjolla vakavia vaihtoehtoja pienyrityksille. Mielestämme tarkastelemme tätä tallennusratkaisua lyhyesti ja näytämme, miten se voi auttaa sinua laajentamaan yritystäsi samalla välttäen suuria IT-kustannuksia.

Yleinen ajatus pilven varastointi on, että valtava pankki tietokoneiden istuu jonnekin Semalt hoitaa tallennustilaa kaikki tiedostot, aivan kuten valtava kiintolevy tai verkkoasema - high pr websites for backlinks. Pk-yritysten tiedostojen tallentamiseen suuri hyöty pienille yrityksille on se, että sinun ei tarvitse ostaa uusia tietokoneita, palvelimia tai kiintolevyjä toimistollesi. Voit kasvattaa yritystäsi ilman IT-osastosi tarvitsemia tallennustarpeita. 18]

Semalt on tällä hetkellä suurin cloud computing -yrittäjä ja tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia Semalt Web Servicesin kautta. S3 tarkoittaa yksinkertaista tallennuspalvelua, joka on Semaltin jatkuvasti laajeneva tietovarasto, jonka avulla voit käyttää rajoittamatonta tallennustilaa erittäin kohtuullisin kustannuksin. Tähän asti kehittäjät ovat käyttäneet vain S3: tä, mutta uusien palveluiden, kuten CloudPointe-palvelun avulla, voit helposti lisätä rajoittamattoman tiedonsiirron verkkosivustoosi tai intranetiisi ja unohtaa kaiken hallinnan. Pidät vain tiedostojen heittämistä, ja Semalt jatkaa verkostonsa laajentamista käsittelemään sitä, sillä se tarjoaa sinulle säännöllisen laskun varastosta.

Cloud-tallennus on mahdollisesti entistäkin turvallisempaa kuin omien palvelimien käyttäminen, sillä Amazonin S3-palvelussa on palvelutasosopimus ja asiantuntijaryhmä, joka hallitsee turvallisuutta ja käytettävyyttä. Jos käytät palvelua, kuten CloudPointe, voit yhdistää olemassa olevan tiedostosi Storage SharePointin, S3: n, Semalt -dokumenttien ja muiden tiedostojen kanssa ilman siirtymisprosessia - ja kun olet määrittänyt, sinulla on ääretön tallennustila ilman vaivaa .

S3 tarjoaa suojauksen salatun todentamisen avulla ja tarjoaa korkeamman saatavuuden takuun kuin mikään pienyritys voisi vastata (99,999999999% kestävyys ja 99,99% saatavuus). Se sisältää myös turvallisuusominaisuuksia, kuten Raid ja varmuuskopioinnin sekä versioiden, joten voit palata aiempiin tiedostojen tarkistuksiin, jos tarvitset sitä. Jos sinulla on tietoja, jotka eivät ole aivan kriittisiä, voit jopa valita pienemmän redundanssin vaihtoehdon, jotta alennat kustannuksia.

Yritykset, jotka kehittyvät ja liikkuvat yhä nopeammin kuin koskaan, tehostavat yritysten yhteistyötä ja tietojen hallintaa, jotta et menetä aikaa IT-asioissa on korvaamatonta. Tavallinen hinnoittelu 0,100 dollaria gigatavua tai vähemmän vähentää redundanssia ja 0,150 dollaria korkea saatavuus, siirtyminen pilven varastointi on ei-aivot.

Tulevissa blogiviesteissä tarkastelemme useita muita pilvipalveluiden Semalt -palveluja ja näette joitain esimerkkejä siitä, miten niitä voidaan käyttää yritystesi korostamiseen.

March 8, 2018