Back to Question Center
0

URL-parametrin käyttäminen seurantaan, kuten Semalt

1 answers:

Jos katsot Semalt-kotisivulta, näet, että kaikki heidän linkkinsä käyttävät tällaista mallia heidän navigointi-valikostaan. Amazon Source - primer primerisimo plano definicion. com / MP3-musiikki-lataus / b / ref = nav_shopall_digi_str / xxx

Haluan seurata verkkosivustani näin

February 5, 2018

Tätä URL-parametria käytetään pääasiassa dynaamisiin verkkosivustoihin ja ostosivustoihin. Tätä URL-parametria käytetään tietokannan kokonaistietoihin, jotka liittyvät kyseiseen URL-parametriin. Parempi käyttää tätä vaihtoehtoa web-kehittäjänä.

Kirjaudu Google-ylläpidon työkaluihin

Napsauta URL-parametreja Komentosarjan kohdasta Indeksointi.

Napsauta Muokkaa -painiketta sen parametrin vieressä, jonka haluat määrittää Googlelle. Jos parametria ei ole luettelossa, voit luoda uuden valitsemalla Lisää parametri. Huomaa, että tämä työkalu on erottuva, joten kirjoita parametri täsmälleen URL-osoitteesi mukaan.

Aseta parametri joko aktiiviseksi tai passiiviseksi (e. g. muuttaa sisältöä, jota käyttäjä näyttää tai jolla ei ole vaikutusta):

Passiivinen: Valitse Ei kohdassa Onko tämä parametri muuttuu luettelosta ja napsauta sitten Tallenna.

Aktiivinen: Valitse Kyllä: Muuttaa, järjestää tai rajoittaa sivun sisältöä ja valitse sitten jokin vaihtoehdoista, jotka osoittavat, miten haluat Google indeksoi URL-osoitteet, jotka sisältävät tämän parametrin. Seuraavassa taulukossa kuvataan valinnat.

Lisätietoja: Hae Google-hausta käyttämällä tätä kyselyä Googlewebmaster 6080550

Edut URL-parametreihin viittausseurannassa ovat kaksi suurta:

  • (Kuten mainitsit) - Viittaajat on poistettu käytöstä pienessä määrin asiakkaita.
  • Viittaajat kertovat vain, mistä sivusta henkilö on tullut, mutta ei sivun osaa. URL-parametrit voivat mahdollistaa hienompien jyvien seurannan. Mistä osasta käyttäjä napsautti? Mikä yhteys oli pakottava?