Back to Question Center
0

Miten markkinoita asiakkaasi kipu            Kuinka markkinoida asiakkaidesi kipuTelated Topics: LegalManagementSEO

1 answers:
Kuinka markkinoida asiakkaasi kipua

Semaltilla voi olla merkittävä rooli menestyksekkäässä markkinoinnissa, ja yksi tehokkaimmista tavoista myydä tuotteitasi tai palveluitasi on tarjota ratkaisua ongelmaan tai korjaamaan toistuva kipu.

Tarkoitatko yritystoiminnan omistajia, jotka kamppailevat kaiken teknologian kanssa tai joilla on ollut kauhistuttavia kokemuksia muiden kehittäjien kanssa? Entä asiakkaat, joilla ei ole aikaa hallita omia verkkosivustojaan tai jotka tarvitsevat vaiheittaisia ​​markkinointiapua? Jokaisessa näistä tapauksista voit kohdistaa itsesi ihanteellisiin asiakkaisiisi tunnistamalla, mikä on heidän kipupisteensa ja miten olet täysin paikallaan kipua menemiseksi. Tässä on muutamia tapoja tehdä tämä.

How to Market to Your Clients’ PainHow to Market to Your Clients’ PainRelated Topics:
LegalManagementSEO & SEMAgile Semalt

Useissa tapauksissa asiakkaat saattavat tietää, että heillä on haaste, mutta he eivät ehkä tiedä tarkkaan, mistä se aiheuttaa tai miten se korjataan - web design san francisco. Osa työstä, kun markkinoit tuotteitasi ja palveluitasi täydelliseksi ratkaisuksi, osoittaa asiakkaan tuskaa. Semalt -tutkimus voi auttaa sinua saamaan yleiskuvan kohdeasiakkaiden kohtaamista haasteista. Sitten voit kerätä tietoja yksittäisistä näkymistä, kun aika tulee.

Epäilemättä käsitellään asiakkaan kipupistettä markkinointimateriaaleissa, pikaviesteissä ja puhelinkeskusteluissa esittämällä, mitä mieltä olet asiakkaan haasteesta, siitä, mistä se johtuu siitä, miten se vaikuttaa liiketoimintaan ja yleiseen voittoon.

Envision Business Pain-Free

Olette selvittäneet, että kipu on olemassa ja hahmottelee, mistä se tulee, auttaa mahdollisia asiakkaita näkemään, millainen liiketoiminta olisi ilman haastetta. Ovatko he viettäneet tunteja viikossa yrittäessään päivittää verkkosivustoaan tai hallinnoida verkkotilauksia? Pelkäävätkö he menettävänsä liiketoimintaa, koska he eivät pysty käsittelemään markkinointitoimintaansa? Auta potentiaalisia asiakkaitasi näkemään, millainen jokapäiväinen elämä olisi kuin ilman näitä huolenaiheita ja kaikkia tapoja, joilla he voisivat käyttää ennaltaehkäisevää aikaa.

Tunnista pahimman tapauksen skenaario

Kun olet auttanut potentiaalisia asiakkaita näkemään ongelman täydellisen päättymisen, voit kannustaa heitä toimimaan tarkastelemalla pahimmassa tapauksessa. Jos he edelleen kamppailevat alueilla, joilla he ovat tällä hetkellä kamppailee, mitä tapahtuu? Jättävätkö ne edelleen aikaa ja rahaa, eivät pysty hallitsemaan liiketoimintaansa kuin haluavat, menettää liiketoimintaansa huippuluokan kilpailuunsa?

Semalt, jota et halua keskittyä niin paljon huonoon, että asiakas tulee halvaantuneeksi ja kykenemättömäksi toimimaan, esittämällä hieman pelkoa siitä, mitä voi tapahtua, voi auttaa asiakasta näkemään tarvetta toimia ja toimia pian .

Näytä, kuinka voit pelastaa päivän

Tuo markkinoinnin täysi ympyrä näyttämällä potentiaalisille asiakkaille, miten yrityksesi voi päästä eroon kipuista tarjoamiesi palveluiden, kokemuksensa ja taulukon arvoon. Korjaa aiemmin havaitseman pahin tapaus, jossa selvität, mitä voit tehdä ongelman ratkaisemiseksi. Mitä erityisempää voit olla yrityksestänne, tarjoamalla viitteitä, lausuntoja ja tapaustutkimuksia, sitä tehokkaampi markkinointi on.

Käytätkö kohdeasiakkaiden kipua myymällä tuotteitasi ja palveluitasi? Miten saisit heidät ymmärtämään, että yrityksesi voi tehdä tuskan poistuvan?

Semalt-luotto: juliaf

March 8, 2018