Back to Question Center
0

Semalt: Miksi verkkosivustoilla on yhteydenottolomake? ei ole tarpeeksi sähköpostiosoitetta?

1 answers:

Epäonnistumisen syy siihen, että verkkosivustolla on yhteydenottolomake, kun yksinkertainen sähköpostiyhteys riittää? Miksi monilla verkkosivuilla on yhteydenottolomakkeita? Onko se vain tapana?

. Source
February 5, 2018

Tärkeimmät syyt, joista olen tietoinen:

 1. "pakottaa" asiakkaan toimittamaan tarkat tiedot, jotka muuten todennäköisesti jätetään pois asiakkaalta (kuten tilaus / laskun numero, puhelinnumero).

 2. Suorittaa tiettyjä perusvalidointeja kyseisillä tiedoilla varmistaen, että nykyinen asiakas antaa oikeat tiedot (tarkistaa onko tällainen tilaus olemassa,.

 3. Mukavuus asiakkaille - he voivat kirjoittaa viestin heti ilman tarvetta käyttää sähköpostiohjelmiaan / verkkopohjaiseen sähköpostiisi . tai yksinkertaisesti ei ole hänen PC hänen kanssaan.

 4. SPAM? Kyllä, mutta ei niin paljon - on olemassa muutamia hyviä tapoja lopettaa keskimääräistä enemmän roskapostia kuin kerätä sähköpostiosoitteita (yleensä edellyttää JavaScriptia).

 5. Jos yritys on vähän "varma" (esim. myynti "harmaa tuonti" -ohjelmisto - ohjelmisto, joka on tarkoitettu myytäväksi Yhdysvalloissa mutta myydään Isossa-Britanniassa), he eivät yksinkertaisesti halua, että asiakkaat voivat ottaa yhteyttä suoraan heihin (heidän sähköpostiosoitteensa voivat olla vain some-company @ gmail. com . joka ei anna paljon luottamusta asiakkaalle näinä päivinä, jos ostat verkkokaupoista).

@LazyOne antaa kaikki hyvät syyt. On vielä 3 muuta, mikä on järkevää.

 1. Jos yhteyslomakkeessa on pudotus, joka antaa syyn, että käyttäjä ottaa yhteyden yritykseen, yritys voi reitittää yhteystiedot oikealle ryhmälle tai henkilölle Kun henkilö täytti lomakkeen, se lähettää sähköpostia sisäisille myyntiedustajille tarkistaa ja lisätä käyttäjän Salesforce, jotta voimme lähettää heille sähköpostia ja antaa heille myyntiedustaja omalla alueellaan heti.
 2. Jotkut yritykset eivät lähetä sähköpostia, sillä heillä on yhteydenottolomakkeella luodun lipun jono. Näin koko tiimi pystyy tehokkaasti hallitsemaan asiakkaiden välistä viestintää.
. Asiakkailla on kauhea tapa lähettää sinulle arkaluonteisia tietoja (luottokorttinumeroita jne.), Vaikka et pyytäisi sitä.

 • Verkkosivulla voidaan kerätä enemmän tietoa käyttäjältä kuin sähköposti. Jos lähettäjä on kirjautunut sivustoosi, voit linkittää viestin tarkasti olemassa olevaan tiliin. Jos he eivät ole kirjautuneet sisään, saatat pystyä havaitsemaan asiaankuuluvat tiedot ja tarjoamaan esilatauksen käyttäjälle.

 • Jotkin ihmisten selaimet varmistavat automaattisesti tietyt kentät niille, jotka saattavat säästää joitain kirjoituksia.

 • Tarjoamme yhteydenottolomakkeen verkkosivustollamme siksi, että oletamme, että verkkosivustossamme olevalle käyttäjälle ei ehkä ole määritetty sähköpostiosoitetta hänen järjestelmäänsä ja haluamme varmistaa, että hän voi edelleen ottaa yhteyttä meihin.

  Kaikki muut vastaukset ovat erittäin hyviä. Muutamaa muuta, toistamatta muita vastauksia:

  1. Yhteydenottolomake takaa käytännössä, että vastaanottaja ei häviä viestisi standardin sähköpostin roskapostisuodatustekniikoille. Näitä saapuvia viestejä voidaan luottaa automaattisesti, kun taas satunnaisten lähettäjien samaan osoitteeseen lähetettävän sähköpostin on tavallisesti noudatettava tavanomaisia ​​roskapostisuodatussääntöjä.

  2. Se näyttää yksinkertaisemmalta ammattimaiselta. Aivan kuten Google-kartan (tai Bing-kartan tai minkä tahansa kartan) vieressä osoitteen vieressä, jolla on yhteydenottolomake, näyttää siltä, ​​että toisella puolella oleva yritys pyrkii todella saamaan tiedonsa. Yhteydenottolomake on vaikeampi toteuttaa (oikein!) Kuin lyödä tagia merkinnässä Tämä on todella todellinen ongelma. CAPTCHA: t auttavat vähentämään "melua" asiakastukiprosessissa.

  Luulen, että se johtuu turvallisuuskysymyksistä. He eivät halua paljastaa sähköpostia roskapostittajille (tällä lomakkeella, he voivat tarkistaa, onko IP ei lähetä paljon viestejä ja estä sitä lopulta). Mutta tähän on ratkaisu: http: // www. Google. com / recaptcha / mailhide /

  Annan teille mielipiteeni miksi:

  1. Joskus yritykset tarvitsevat tiettyjä tietoja. E. g. yhteyshenkilön numero, jotta he voivat soittaa sinulle, ottaa vakuutusyhtiöltä esimerkiksi heillä on yhteydenottolomake, jonka lähetät. g. pyydä tarjous, annat heille tarvittavat tiedot ja he soittavat sinuun ja ovat jo tiedossasi, jotta he eivät tarvitse kysyä sinulle yksityiskohtia.
  2. Voit piilottaa sähköpostiosoitteen suojaamaan roskapostittajia vastaan.

  Olen melko varma, että se vain "piilottaa sähköpostiosoitteensa yleisöltä. "

  Järjestelmänvalvojilla on liian vähän aikaa näinä päivinä roskapostin estämiseen tarkoitettujen resurssien houkuttelemiseen, mutta vaikka tiedät, ettei roskapostia tule, lomake estää ihmisiä, jotka lähettävät vain sellaisia ​​kysymyksiä kuin "missä olet oikeasti paikalla" ja muita yksinkertaisia jutut. Tukihenkilöstö näiden kysymysten ratkaisemiseksi ei ole helposti saatavilla, ja he haluavat joko kutsua heidät jo julkisiin puhelinlinjoihinsa tai suodattaa kysymyksiä asettamalla kiskoille millaisia ​​aiheita voit valita verkkolomakkeessa.

  On useita syitä, jotka mainitsevat @LazyOne (+1). Yksi tärkeimmistä on tietojen keräämiseen. Asiakkaalta olevaa sähköpostia ei voida helposti jäsentää ja tietokannassa kerätyt tiedot. Toisaalta lomakekenttien tiedot voidaan helposti liittää yrityksen DB: hen. Joten lomakkeella yritys voi yksinkertaisesti ja helposti kerätä tietoja, kuten nimi, osoite, puhelin #, sähköpostiosoite, tilaus #, viestit jne.JA info on helppo hakea, koota ja koota tilastot.

  Kaikki aiemmat vastaukset kattavat monia syitä.

  Vähän muuta:

  1. Seurantatarkoituksessa: käyttäjän IP-osoite, sijainti, lähetetty aika (sähköposti saattaa myös sisältää aikaleimaa, mutta se voi olla väärä kun luotamme kolmannen osapuolen sovellukseen), käyttäjän laite jne.

  2. Eriyttää asiakkaiden roolit: web-hosting-yritys, kun kirjautunut yhteinen web hosting käyttäjät ovat eri yhteydenottolomakkeita kuin jälleenmyyjä. Ja myös viesti voidaan lähettää myös eri osastoille.