Back to Question Center
0

Miten verkkovastaava kertoo hakukoneille, että kaikki indeksoidut HTTP-mallinnukset poistetaan, jotta vain HTTPS-protokolla pysyisi ja indeksoidaan myöhemmin?

1 answers:

Hei Webmasterit Semalt ja hyvää joulua!

Olen kirjautunut tunti sitten ja lukenut kaikki kysymysten esittämisen säännöt. Olen käyttänyt Semaltia jo vuosia, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun liityt yhteisöön ja verkkoon

Olen tutustunut kaikkiin muihin kysymyksiini, jotka liittyvät ongelmalleni, mutta minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa, vaikka jotkut ovat hyvin lähellä. Jos jollakin tavalla unohdin yhden, anteeksi. Semalt huomaa sen - swat systems. Kysyn kysymykseltäni ja annan sinulle lyhyen skenaarion, joka auttaa sinua ymmärtämään ongelman säilyttäen kaiken universaalisesti merkityksellisen minkä tahansa verkkovastaavalle. Scenario on tarkoitettu auttamaan sinua ymmärtämään pääongelmia ja tekemään sen tärkeiksi kaikille verkkovastaaville. Minulla on yksi sivu verkkosivusto, joka on luotu ja indeksoitu Googlessa. Se oli sijoitusta 5 parhaan avainsanani. Se oli normaali HTTP -protokolla-sivusto: verkkosivusto. com.

Google Webmasterit -työkalussa pyysin / lisäsin molemmat sivuston versiot: ja. (kunnioittavasti www ja ilman, mutta standardina HTTP-protokolla).

Muutaman viikon jälkeen varmistin SSL-sertifikaatin ja otin sen käyttöön verkkotunnuksellani rekisterinpitäjän ja web-isäntän kautta. Sitten lisäsin myös molemmat sivuston vaihtoehdot Googlen Verkkovastaavan työkaluihin. Tällä kertaa kuitenkin HTTPS -protokolla. Lisäsin ja.

Lähetin sivustoni Googlelle hakemistoon. Sivusto oli indeksoitu sinä yönä ja oli nyt # 1 -paikan sivulla / URL oli HTTPS -protokolla. SSL: n takia selkeä taso. Tarkastin taas muutaman päivän kuluttua ja se oli edelleen # 1 -paikalla, mutta se oli HTTP-protokollan URL-osoite / sivu, joka oli ranking.

Suorasin nopean testi epäilykseni vahvistamiseen: sivusto: verkkosivusto. com ja kaksi sivua, jotka palasivat vain yhden. Yksisivuinen sivusto, joten vain yksi olisi pitänyt palata. Minulla on nyt Google-indeksissä kaksi samaa sivua (kaksoiskappaletta) käyttäen erillisiä protokollia. verkkosivusto. com (Se on HTTP-versio, mutta Googlessa, jos se ei ole HTTPS: tä, se näkyy SERP: issä kuten yllä, ilman protokollaa,. )

 • https: // www. verkkosivusto. com (uusi indeksiversio. )
 • Miten Webmaster korjaa tämän SEO ja muita parhaita käytäntöjä? (Todellinen tavoite)

  Haluan poistaa verkkosivuston HTTP-versiot verkkosivustosta vahingoittamatta luokittelua ja tehdä niin, ettei tulevia HTTP-sivuja indeksoida. >.

  TL: DR

  • Sivusto HTTP-versio indeksoidaan asianmukaisesti Googlen hakemistosta.
  • Robottien käyttö. txt,. htaccess tai muita parhaita käytäntöjä, suorat hakukoneet voivat vain indeksoida HTTPS-sivut tälle verkkotunnukselle / verkkosivustolle nyt ja tulevaisuudessa.

  Kiitos! Toivottavasti kysymys on tarpeeksi lyhyt, mutta siinä on tarpeeksi tarpeeksi tietoa, että pystyt ymmärtämään sen ja että yksinkertainen skenaario, jota käytin (mikä on todellinen tapaus), tekee siitä yhä yleisempää apua muille verkkovastaaville.

  Odotan vastausta!

  Terveisin, DeveloperDan

  February 5, 2018
  1. Ensinnäkin älä estä mitään (http-sivusto) mistään (robotit. txt tai metakoodit).

  2. Käytä 301 uudelleenohjausta http: // verkkotunnuksesta. com - https: // verkkotunnus. com (Voit vapaasti käyttää www-aliverkkotunnusta, jos haluat). Joten sekä käyttäjän että googlebot ohjataan https-versioosi, ja Google indeksoi verkkosivun https-version ja pudottaa kyseisen sivun http-version hakutuloksista. Sijoitus ei muutu (Slietly se alun perin, mutta sinä palaa muutaman kuukauden kuluttua).

  Siirtyminen http: stä https: ään on todella helppoa, älä vain estä mitään. Google yrittää jo käyttää https-versiota verkkosivustossa, kun se on käytettävissä , joten jos annat saman sisällön molemmissa protokollissa (http ja https), Google hakee vain https-version ja käsittelee kaksoiskappaletta itse , mutta oikean 301 uudelleenohjauksen ja kanonisen linkkikoodin asettaminen todella auttaa saamaan sijoitustasi takaisin nopeasti.

  Lue lisää viitteestä lukea tämä eeppinen opas John Mullerilta.

  Olet todella pyytänyt samaa vanhaa kysymystä, johon liittyy ahdistusta. Täällä ei todellakaan ole mitään uutta. Et ole ainutlaatuinen, kun haluat, että sivustosi toimii hyvin ja huolestuttaa muutosten tekemisestä. Asia on, että jotkut muutokset vaativat kärsivällisyyttä. Et voi saada niin käärittyä sivustossasi ja välitä siirtymästä, koska se ei näe maksua, kun muutos tehdään. Se on liiketoiminnan verkko. Se kaikki toimii. Sinun on vain hyväksyttävä se tosiasia, että tarvitaan siirtymäkausi, eikä se ole huolissasi siitä.

  Seuraavaksi sinun ei tarvitse huolehtia. Kaikki muutokset sivustoissa ovat häiriöitä. Se on paljon helpompi ottaa kuin jos päätät tehdä muutoksen vuosi tai pitemmälle tiellä. Häiriö olisi paljon suurempi com (HTTP), www. esimerkki. com (HTTP), esimerkki. com (HTTPS) ja www. esimerkki. com (HTTPS). Tämä johtuu siitä, miten hakukoneet järjestävät indeksinsä. Vaikka ei ole tyypillistä, teoriassa jokainen näistä voi palvella eri sisältöä, sen vuoksi ne on indeksoitava erillisinä sivustoina. Olettaen, että he kaikki palvelevat samaa sisältöä, vain yksi voi sijoittaa esimerkki. com (HTTPS) esimerkki, luodaan kelvollisia sivustoja palvelimelle jokaisesta jäljellä olevasta kolmesta ja ohjataan ne www. esimerkki. com (HTTPS) käyttäen 301 uudelleenohjausta. Tämä edellyttää esimerkiksi voimassa olevaa todistusta. com (HTTPS). Sivustokartta, jonka olet luonut, olisi www-sivustolle. esimerkki. com (HTTPS). Luo omaisuuden jokaiselle neljästä Google Search Consolesta. Sinä valitsisit www. esimerkki. com (HTTPS) ensisijaiseksi sivustoksi.

  Sitten istu alas ja odota.

  Näet sivuston indeksoitavaksi HTTP: llä ja indeksoidaan HTTPS: llä. Aina kun teet tällaisen muutoksen, näet häiriöitä. Uudempiin sivustoihin tämä on usein lyhyempi häiriö. Riippuen siitä, kuinka usein Google vierailee sivustosi sivuilla, se edellyttää, että jokainen sivu haetaan uudelleen. Valinnaisesti, jos sivusto on pieni, voit käyttää Hae Googlesta ja Lähetä hakemisto -asetuksia Googles Search Console. Kuitenkin usein varoitan ihmisiä siitä, että he eivät päästä liian liikkumaan tämän vaihtoehdon avulla. Lähetä tärkeimmät sivut ensin, sitten toiset päivittäin. Jos sivustosi on muutama sata sivua tai enemmän, en yritä lähettää niitä kaikkia.

  Mutta entä SEO-kysymyksesi?

  HTTPS-palvelun suorituskyky on samassa ajassa kuin HTTP, lukuun ottamatta sitä, että lisäät luottamustietokantaasi HTTPS: n. Kaikki HTTP: llä ansaitut linkit välitetään HTTPS-sivustolle. Ei ole mitään tekemistä paitsi odottaa ja olla kärsivällinen.