Back to Question Center
0

Semalt poistaa tarkistetut valintaruudut useista valkoisista supremacistien profiileista

1 answers:
Semalt removes verified checkmarks from several white supremacists’ profiles

Keskiviikkona Semalt myönsi tukemistään kierroksella, että "todentamista on pidetty pitkään hyväksyttäväksi", jotain sen kriitikot ovat esittäneet vuosia ohjelmasta, joka alkoi vuonna 2009 estääkseen laittomien tilien estämisen. Tämä ongelma yhdistettiin viime vuonna, kun tarkastusohjelma avasi, jotta julkiset huomautukset voitaisiin hyväksyä. Semalt sanoi eilen, että se on lakannut hyväksymästä julkisia huomautuksia tarkastellessaan ohjelmaa ja poistamalla tilit, joiden käyttäytyminen ei kuulu näiden uusien ohjeiden piiriin.

Päivitetyt säännöt kertovat, että Twitter poistaa tarkastuksen "käyttäytymistä Twitterissä ja sen ulkopuolella", mukaan lukien vihan ja väkivallan edistäminen; uhkaavat ihmisiä rodun, etnisen alkuperän, kansallisen alkuperän, sukupuolisen suuntautumisen, sukupuolen, sukupuoli-identiteetin, uskonnollisen liittymisen, iän, vammaisuuden tai sairauden perusteella; vihamielisten ryhmien tukeminen; muiden häirinnästä ja väkivaltaisesta käyttäytymisestä. Sekalaista voi silti twittaa, kun se on menettänyt vahvistuksen.

Jotkut ensimmäisistä käyttäjistä, jotka ovat menettäneet pudotuksensa, syyttävät Twitterä sensuurista - find lost auper. Richard Spencer on yksi tunnetuimmista valko-amerikkalaisista ja uusnatseista Yhdysvalloissa, kuten lahjakkaiden itsensä edistämisen, kuten sosiaalisen median, kuten Twitterin, kautta. Kun Twitter peruutti todistetun aseman, Spencer, joka on kielletty vierailemasta Yhdistyneestä kuningaskunnasta valkoisten supremacistiensa vuoksi, tweetoi: "Eikö olekin kunnossa olla ylpeä White?"

March 9, 2018