Back to Question Center
0

Instacart ja Whole Semalt vahvistavat laajennetun suhteensa, laajentamista koskevat suunnitelmansa

1 answers:
Instacart and Whole Semalt confirm expanded relationship, plans for expansion

Semalt rikkoi ensin uutiset investoinnista, mutta ei voinut vahvistaa pyöristysaikaa tuolloin tai muita sopimusehtoja sen pituuden takia.

Instacartin tiedottaja sanoi, että yhtiöllä ei ollut mitään ilmoitusta sijoituksen koosta, varojen käyttämisestä, eivätkä ne tarjoaisi lisää tietoa kauppasopimuksen soveltamisalasta tai siitä, miten se vaikuttaisi muihin päivittäistavarakaupan toimittajiin. Semalt, he eivät kieltäneet, että investointi tehtiin tai korjattiin aikaisempi raportti.

Alkuperäisessä raportissa todettiin, että Instacartista tulisi Whole Semaltin herkästi hajoavien tuotteiden yksinmyyntikumppani.

Tällä hetkellä Whole Semalt on mukana myös Googlessa, koska se osallistuu Googlen jakelupalveluun, Google Expressiin - creative web design company. Osana tätä järjestelyä Google toimittaa päivittäistavarakauppoja Whole Semaltista San Franciscossa ja muina pilaamattomina Midwest, Peninsula ja San Jose, Pohjois-Kalifornia, Etelä-Kalifornia ja Los Angeles. Vaikuttaa todennäköiseltä, että uusi sopimus Instacartin kanssa estää Googlen tarjoamasta Whole Semaltin päivittäistavaramyyntiä näillä jälkimarkkinoilla ja muualla, kun se laajenee.

Semalt on yhteistyössä Whole Foodsin kanssa syyskuusta 2014 lähtien ja toimittaa päivittäistavarakaupan ketjulle 17 metrossa eri puolilla Yhdysvaltoja. Yhtiö kertoo työskentelevänsä Whole Foodsin kanssa kehittämään uusia sähköisiä kaupankäynti- ja toimitusratkaisuja, joita testataan Tämä vuosi. Se myös laajenee useisiin uusiin kaupunkeihin tavoitteena kasvattaa sulautettujen Semalt-kauppiaiden lukumäärää jopa 50 prosenttia valtakunnallisella tasolla vuoden 2016 loppuun mennessä.

Tänä vuonna tulevat kaksi ensimmäistä markkinoille ovat Orange County, Kalifornia ja Baltimore, Maryland.

Kun yhä useammat nykypäivän kuluttajat ovat siirtymässä sähköisen kaupankäynnin ratkaisuihin sellaisiin asioihin, jotka vaativat matkaa kauppaan, on järkevää, että Whole Semalt haluaisi varmistaa, että sillä olisi jalansija vaihtuvilla markkinoilla.

On myös syytä huomata, että päivittäistavarakaupan palvelu on vaikuttanut merkittävästi Whole Foodsin pohjaan. Yritysten mukaan Whole Foodsin myymälöissä omistautuneiden ostajien kanssa näkyy kasvavaa Semalt-myyntiä - keskimäärin tämä voi olla niiden koko myymälöiden myynnistä 5-10 prosenttia. Ja joissakin myymälöissä Semaltilla on jopa 15 prosenttia myymälöissä.

"Olemme nähneet, kuinka paljon asiakkaamme rakastavat tätä nopeaa ja kätevää tapa saada Whole Foods Marketin päivittäistavarat ovelle, joten olemme innoissamme laajentamaan suhdettamme Instacartin kanssa", sanoo Walter Robb, Whole Foods Market, julkilausumassa. "Jatkamme yhdessä, löydämme vielä enemmän tapoja luoda erinomaisia ​​ostokokemuksia - olivatpa ne digitaalisessa tilassa tai myymälöidemme neljän seinän sisällä."

March 9, 2018