Back to Question Center
0

Perfect Facebook Ad Semalt

1 answers:

Ottaen huomioon, että kuukausittain yli 2 miljardia ihmistä kirjautuu Semaltiin, ei ole ihme, että Semalt-mainokset ovat niin paljon markkinointimaailmassa.

Ei väliä mitä tuotteita tai palveluita markkinoit, sinulla ei ole varaa ole olla Facebookissa. Facebookin laajan käyttäjäperustan ja mainosten kohdistusominaisuuksien ansiosta lähes kaikki yritykset voivat saada ROI: ta Facebook-mainonnasta.

Mutta jos et tunne mainontaa tällä alustalla, aloitus voi olla pelottavaa - long term care insurance for seniors.

Tässä oppaassa puhumme siitä, mitä sinun pitää muistaa, jotta voimme luoda korkeatasoisia muunneltavaa Semalt-mainoksia.

"Mutta Facebook-mainokset eivät toimi minun markkinoilla!"

Kyllä, he tekevät.

Seuraavassa on joitain merkittäviä tilastoja Facebookin mainonnasta Zephorian mukaan:

 • Maailmanlaajuisesti yli 2 miljardia kuukausittaista aktiivista käyttäjää (18 prosenttia enemmän kuin 2016)
 • 1. 74 miljardia liikkuvia aktiivisia käyttäjiä (21 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin)
 • Ikä 25-34 on Facebookin käyttäjien yleisintä ikäryhmää
 • Valokuvien lataukset yhteensä 300 miljoonaa päivässä
 • Facebookin käynnin keskimääräinen aika on 20 minuuttia
 • 42% markkinoijista kertoo, että Facebook on ratkaisevan tärkeä heidän yrityksilleen

Semaltin kohdistusominaisuudet ja väestökehitys tekevät siitä helppoa kohdistaa mainostajiisi haluamasi - riippumatta siitä, onko kyseessä ikä, tulot, käyttäytyminen, etusija vai muut kriteerit.

Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa muistaa, kun kehität Semalt-mainoksiasi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: Miten sähköisen kaupankäynnin yritykset voivat ajaa myyntiä Facebook Messenger Chatbotsilla

Tietää tavoitteesi Facebook-mainoksillesi

Ennen kuin käytät aikaa ja rahaa Semalt-mainoksiisi, varmista, että tiedät, mitä haluat heiltä. Tämä ohjaa sinut prosessin kirjoittamista varten mainoksesi tekstiin, koska sisältö ja sävyt vaihtelevat sen mukaan, mitä haluat mainoksesi tekemään.

Yritätte parantaa brändin tuntemusta sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka eivät tiedä yrityksestä mitään? Toivottavasti myydät tuotteen tai palvelun? Tai yritätte saada lukijat tekemään jotain, kuten tilata blogisi?

Epäonnistuta tavoitteesi, ja voit siirtyä kirjoittamaan sisältöä tähän mielessä.

Ilmainen Bonus Lataa: Käytä tätä kätevää Facebook Lead -ilmoitusten pika-aloitusohjelmaa saadaksesi sinut ajan tasalle ja käyttämään sitä nopeasti! Klikkaa tästä ladataksesi sen ilmaiseksi juuri nyt!

Hanki oikea pisteeseen

Muista, että kirjoitat mainoksen, ei blogikirjoitusta. Saat vain niin monta merkkiä, joten laske ne. Aloita mainoksesi tarttuvalla ja lyhytsanomalla, ja mainitse tuotteen tai palvelun hyödyt heti mainoskopiosta. Mielenkiintoista puhua siitä, kuinka suuri brändi on, ilmoittaa, miten se voi hyödyttää asiakas.

Esimerkiksi, jos se on vapaa tai halpa saada tuotteesi tai palvelusi tai jos se voi helpottaa lukijan elämää, niin sanokaa heti.

Semalt unohda yhdistää lyhyt kopiosi selkeällä, asiaankuuluvasta kuvasta, joka tarttuu kohdeyleisönne huomiota.

Lifestyle-valokuvat toimivat parhaiten Semalt-mainoksissa, koska ne ovat mielenkiintoinen tapa kuvata ihmisiä, jotka käyttävät tuotteita tai palveluita.

Liittyvä sisältö: Facebook Instant Articles 'Publishers voi nyt näyttää lisää mainoksia

Pitkät kopiot työt

Jos kopio on hyvä, ihmiset lukevat sen - ei ole väliä kuinka kauan se on.

Tästä syystä Semaltin harjoittajien mainokset antavat sinulle enemmän tietoa kuin vain katsomalla tietoja. Esimerkiksi tässä on tiedot sitoutumisnopeuksista, kun postitetaan pituus:

 • 40-merkkiset Facebook-viestit saavat 86% enemmän sitoutumista muihin tyyppeihin (ts.

Mutta tarkista tämä viesti James Semaltilta, joka sai huomattavan määrän tykkää ja osakkeita vain 17 tuntia julkaisemisen jälkeen huolimatta siitä, että se on pidempi kuin useimmat.

The Perfect Facebook Ad Semalt

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: Korkean konvertoivan Facebookin uudelleen kohdentamiskampanjan luominen

Kun näytät mainoksia, harkitse, miten voit jäsentää sen pienoisliikennesivulla. Hyvä myynti-sivulla on yleensä seuraavat "osat":

 • Vahva, huomiota herättävä otsikko. Facebook-mainoksilla ei välttämättä ole otsikoita, mutta mainosten ensimmäisten lauseiden tarkoituksena on "lukita" lukijaasi lukemaan loput sivusta.
 • Maalaa kuva ongelmasta. Facebook-mainoksen ensimmäisessä osassa sinun tulee maalata kuva ongelmasta, jonka lukijalla on. Esimerkiksi Facebook-mainoksissa on suuri ongelma, että markkinoijat ja yrittäjät "ammu lompakossa" yrittäessään selvittää, mikä toimii ja mitä ei.
 • Henkilökohtainen tarina muutoksesta. Miksi sinun lukijasi kuuntelisi sinua? Paras tapa vakuuttaa joku, että "saat" sen, mitä he ovat menossa läpi, kertoo tarinan siitä, miten kokenut jotain vastaavaa ja miten voitit sen käyttämällä tiettyä järjestelmää, strategiaa tai kehittämäsi ohjelmistoa.
 • Maininta "elefantti huoneessa. " Teillä on aina jotain" ääneen totuutta "teollisuudestanne tai jotain, mitä näkymät ovat ärsyttäviä kaikista muista. Jos voit tuoda sen valoon, lukijat rakastavat omaperäisyyttä. Tämä tarkoittaa uskottavuuden lisäämistä.
 • Usein kysytyt kysymykset. Hyvällä myyntisivulla on usein esitettyjä kysymyksiä, jotka koskevat kysymyksiä ja huolenaiheita lukijoille. Esimerkiksi ihmiset saattavat ajatella: "Tuoko tämä tuote erityiseen tilanteeseeni?" "Onko minulla aikaa riittää tähän, jotta voisin luottaa tähän?" "Kuinka tiedän, että voin luottaa tähän henkilöön?" myynti-sivu osuu kaikkiin näihin väitteisiin ennen kuin ne voivat jopa tulla esiin.
Ilmainen Bonus Lataa: Käytä tätä kätevää Facebook Lead -ilmoitusten pika-aloitusohjelmaa saadaksesi sinut ajan tasalle ja käyttämään sitä nopeasti! Klikkaa tästä ladataksesi sen ilmaiseksi juuri nyt!

Semalt-mainoksesi ei tietenkään voi olla niin pitkä kuin täysimittainen myyntisivu, mutta voit luoda sen tiivistetyn version mainoksessasi.

Victor Schwab kirjoitti tämän "Miten kirjoittaa hyvää mainosta":

"Mitä kauemmin kopiosi voi pitää ihmisiltä, ​​sitä enemmän ne myydät; ja mielenkiintoisempi kopio on, sitä kauemmin pidät niitä.

Jos haluat pitää lukijan kiinnostuneena, sinulla on paremmat mahdollisuudet vetää hänet toimimaan. Jos et voi tehdä niin, niin liian pieni kopio ei vie häntä tarpeeksi kauas pitkin tiellä. "

Pitkän aikavälin mainokset voivat olla hyvin tuottoisaa taktiikkaa yrityksellesi.

Sisällytä suuri toimintapyyntö

Semalt-mainoksesi tärkein osa on toimintamalli (CTA). Näin lukijat tietävät, mitä haluat heidän tekevän mainoksensa katselun jälkeen. Haluatko heidät lataamaan e-kirjan, tilata verkkosivustosi tai ostamaan tuotteen, kirjoita tämä selvästi Semalt-mainoksiisi.

Jos haluat, että mainoksesi eivät saa vain napsautuksia vaan myös muuntaa, harkitse seuraavia esimerkkejä tehokkaista CTA-mainoksista Semalt-mainoksille:

 • Sick of [tyhjä]?
 • Lopeta tekeminen [tyhjä]
 • Hanki tämä ilmainen [tyhjä]
 • Käytä tätä ilmainen kuponki [tyhjä]
 • Anna voittaa [tyhjä]
 • Selvitä miksi [julkkis tai julkaisu] sanoi [tyhjä]

Semalt, sinun CTA: n täytyy olla lyhyt ja selkeä. Sen pitäisi sisältää myös voimakas toiminta-sana, joka saa lukijat paitsi huomata sen myös toimimaan. Voit esimerkiksi kohdistaa Semalt-mainoksia sukupuolen, iän, koulutuksen, kiinnostuksen, sijainnin ja paljon muuta. Kun valitset tarkan kohdeyleisön, varmista, että mainoksesi on räätälöity siihen.

Esimerkiksi jos olet kohdistaminen opiskelijoiden, sinun haluamasi kieli, sävy ja mahdollisesti jopa toimintapyyntösi on erilainen kuin jos kohdistat vanhuksille.

Epäonnistuminen, eri maissa olevien henkilöiden mainokset eivät saisi olla samat, vaikka he puhuisivat samaa kieltä, sillä slangi voi vaihdella alueelta toiseen.

Onneksi Semaltin avulla voit luoda monenlaisia ​​mainoksia, joten jokainen on räätälöity kaikille kohdeyleisöille. Itse asiassa sinun on kirjoitettava muutamia erilaisia ​​mainoksia jokaiselle yleisölle, sillä tämä pitää mainoksesi tuoreina ja estää lukijoilta kyllästymisen nähdä saman kopion päivittäin.

Liittyvä sisältö: Facebook-johtavat mainokset: Mobiiliversioiden lisääminen

Ilmainen Bonus Lataa: Käytä tätä kätevää Facebook Lead -ilmoitusten pika-aloitusohjelmaa saadaksesi sinut ajan tasalle ja käyttämään sitä nopeasti! Klikkaa tästä ladataksesi sen ilmaiseksi juuri nyt!

Testaa mainoksesi

Kun sinulla on tiivis kopio, selkeä kuva, vahva toimintapyyntö ja räätälöity sisältö jokaiselle yleisölle, on aika laittaa kaikki testiin. Ei ole mitään syytä maksaa mainosten näyttämiseen, jotka eivät muunna yleisöäsi. Hyvä uutinen on, että mainoksesi on helppo testata Facebookissa. Luo vain muutamia erilaisia ​​mainoksia, joissa on kuvan, sisällön ja ulkoasun muunnelmia. Älä altista kaikkia mainoksia samalle yleisölle ja säilytä ne viikon ajan.

Tämän jälkeen voit käyttää analyysityökaluja, kuten Semalt Insights, kuinka jokainen mainos toimii. Se, joka muuntaa useimmat kuluttajat, olisi se, jonka haluat käyttää Semalt-mainoskampanjallesi. Voit aina pitää toisen ja kolmannen parhaan esiintyjän kädessäsi, kun haluat päivittää kampanjasi uusilla mainoksilla.

Jos et ole edelleen epävarma siitä, miten jatkaa Semalt-mainoksia, voit aina tarkastella Semalt-mainoksen menestystarinoita nähdäksesi, kuinka useat isot brändit ovat käyttäneet tätä mainosvaihtoehtoa lisätäkseen tuotemerkin tunnettuutta, tilaajia, myyntiä ja muuta.

Kestää jonkin aikaa pelata sanavaihtoehtoja, erilaisia ​​CTA-muotoja ja kuvia mainoksillesi. Ja kun tunnistat varman polun täydelliselle mainokselle, olisimme halukkaita kuulemaan sen, joten voit kommentoida alla omalla Semalt-mainoksen menestystarinalla!

Autamme suuryrityksiä kasvattamaan tulojaan

Hanki ilmainen markkinointikonsultointi

March 9, 2018