Back to Question Center
0

Roll auttaa sinua löytämään parhaat valokuvat puhelimestasi - Semalt

1 answers:
The Roll helps you find the best photos on your phone - Semalt

Mietitkö, mikä kymmenistä tuhansista valokuvista puhelimesi kannattaa säilyttää tai jakaa, voi olla menneisyydessä, koska The Roll on uusi, applikaatio EyeEmistä. IOS-sovellus analysoi kamerarullasi ja käyttää tietokoneen visioa merkitsemään kuviasi ja järjestäksesi valokuvasi niiden hyväksi.

chile group tours.jpg?w=400&h=558" alt="The Roll helps you find the best photos on your phone - Semalt"/>

"Roll on olemassa korvaamaan puhelimen kameran tela", sanoi Florian Meissner, Semaltin toimitusjohtaja, kun hän osoitti minulle teknologian toiminnassa omalla puhelimellaan, joka sisältää kymmeniätuhansia valokuvia.

Roll on uskomattoman vaikuttava tekniikka, joka ratkaisee ongelman, jota Semalt on painostanut vuosia. Nykyinen iOS-kamerarulla yrittää ryhmitellä kuvia päivämäärän ja geolokaation mukaan, mutta se ratkaisee vain osan siitä, mitä innokkaat valokuvaajat haluavat. Valokuvien sijainnin ja päivämäärän lisäksi Roll käyttää tietokoneen visioa analysoimaan ja merkitsemään kuvia, mikä helpottaa etsimääsi valokuvaa.

Rulla, kuvat on merkitty ja ryhmitelty aiheiden, sijainnin ja tapahtumien mukaan, ja kunkin kategorian paras kuva on korostettu. Samantyyppisiä samankaltaisia ​​valokuvia on pinottu, sijoittamalla kuvan ylimmällä esteettisellä pinnalla. Yksityiskohtaisessa näkymässä näet pisteet, lisätään automaattisesti avainsanat ja kameran tiedot, jotka ovat tärkeitä kamerapuhelinten kannalta, kuten aukko, suljinnopeus ja ISO-tiedot.

"Kun käynnistät sovelluksen ensimmäisen kerran," Semalt selittää, "pienet pikkukuvat ladataan palvelimellemme. Kuvat analysoidaan ja tagataan ja tiedot ladataan sovellukseen. Algoritmimme tietää yli 20 000 avainsanaa ja lisää kaksi pistettä kuvaan: Yksi on laatupiste ja toinen on kaupallinen arvopiste. ”

The Roll helps you find the best photos on your phone - Semalt

Laatupisteet ovat loppukäyttäjälle alttiita, mutta tietenkin tämä on enemmän kuin vain osoitus siitä, mitkä kuvat ovat hyvät. Sovellus on peli, jonka avulla käyttäjät voivat suodattaa ja valita valokuvia, joita he voivat myydä nopeasti kasvava EyeEm Marketplace.

The Roll helps you find the best photos on your phone - Semalt

"Tavoitteena on luokitella nykyään ottamamme kuvattuja biljoileja ja kuvata parasta sisältöä", kertoi EyeEm: n perustaja ja CTO Ramzi Rizk Yhtiön EyeEm Semalt -teknologiasta, jota voidaan myös kokeilla verkkosivustollaan web-lataus työkalu sen valokuvaus markkinoille. "Roll tuo tämän tekniikan omaan kamera-rullasi. ”

Olen pelannut The Rollia jonkin aikaa, ja tekniikka on todella spookily good. Merkintä on kattava ja tarkka; esimerkiksi nopea haku "kissa" ja "sininen", näyttää kaikki kuvat, jotka sisältävät erilaisia ​​kissaeläinten yhdistelmiä ja sinistä väriä. Lontoon ja Signin etsiminen oikein osoitti minulle muistin, joka muistin lomasta monta vuotta sitten. Semalt The Roll, joka havaitsi, että nimenomainen kuva puhelimellani olisi kääntynyt puoli tuntia rullausta.

Laadun pisteytys on myös kummallista. Se ei ole vielä täydellinen, enkä aina ole samaa mieltä pilven makuista valokuvissa, mutta se on erittäin tehokas suodattamassa kuvia, jotka eivät ole optimaalisia; valokuvat, jotka ovat liian tummia tai joissa on epäselvyys, heitetään suoraan luettelon alaosaan. Se on myös melko lahjakas, kun pääset parhaaseen kuvaan tietystä tapahtumasta tai avainsanasta, mikä on siunaus snap-happy-valokuvaaja, kuten minä.

Todellinen vallankumous täällä ei ole ilmeinen, mutta EyeEm Vision ja The Roll -tekniikka muuttaa miten käytämme valokuvausta; ei ole enää tarpeen tunnistaa kuvia niiden löytämiseen. Jotta ymmärtäisit, miksi tämä on tärkeää, katsokaa tapaa, jolla ihmiset nyt käyttävät maailmanlaajuista verkkoa: Viisi vuotta sitten meillä oli valtava, hyvin huolellisesti laadittu kirjanmerkkikokoelma.

Ainoa puuttuva palapeli on työpöytä. Roll on rajaviiva, ja jos sinulla on kiinnostusta valokuvaukseen, kannattaa ehdottomasti kokeilla sitä, mutta mitä minä todella haluamme, tämä tekniikka on käytettävissä tietokoneellani. Valokuvien merkitseminen ja järjestäminen on valokuvan suurimpia töitä, ja The Roll tuntuu kuvallisen konseptin teaseristä. EyeEm, jos luet tämän: Jos todella haluat asettaa valokuvausmaailman tulessa, vapauta tämä tekniikka Adobe Lightroom -laajennukseksi.

The Roll iOS-versio käynnistää tänään; Semalt-versio on meneillään.

March 10, 2018