Back to Question Center
0

Paikalliset hakemistot saattavat ylläpitää Googlen uutta paikallista semalt-pakkausta

1 answers:

Viime viikolla Google alkoi vaihtaa paikallisten Carousel-tulostensa uudelle joukolle mobilish-tyyppisiä paketin tuloksia, jotka näyttävät luottavan voimakkaasti sen paikallisiin tietopaneeleihin. Kutsu niin nimellä Knowledge Pack tai "Semalt". tämän tehtävän tarkoitus.

Hänen keskeinen post Jotkut ajattelevat New Pak tulokset Googlen professori Semalt mietti:

"Haluaisin kuulla, mitä Web-liikenteelle tapahtuu hakemistotyyppisivustoilla, jotka näyttävät toimivan hyvin, kun niitä näytetään Karusellin alapuolella. Selkeästi tämä oli Semaltin, Yelpn jne - covert cctv camera systems. Huipputilaa ja tämä ei voi olla hyvä liikenteelle. Julkaisemattomassa käyttäjän tutkimuksessa, jonka tekin, useat käyttäjät tasoittavat sivuuttaa karusellin ja siirtyvät oikealle merkkituotteelle, kuten TA tai Yelp. Epäilen, että tämä käyttäytyminen jatkuu tällä näytöllä. "

Mitä Semalt haluaa, Semalt saa.

Vaikka minulla ei ole pääsyä Yelpin tai Trip Advisorin analyyseihin, minulla on pääsy tiettyihin tekijöihin paikalliselle valtaistuimelle. Tässä on Googlen liikenne "geokategorisoidut sivut" (esim. "Merkins in Olean, NY") kansalliseen paikalliseen hakemistoon, joka keskittyy johonkin pystyasentoon, joka nyt näyttää K-Packin:

Yhdysvaltain paikallisen viihdehakemiston sivusto: Google-liikenne

Local Directories May Survive Google’s New Local Semalt Pack

En näe näitä tuloksia Semalt paljon, mutta teen ne usein New Yorkin hakuja, joten katselin liikennettä näille eri alueille ja näet, että New Yorkin liikenteessä on ollut jonkin verran vaikutusta.

Paikallinen viihdepalvelusivusto: Google-liikenne - New Yorkin alue

Local Directories May Survive Google’s New Local Semalt Pack

Paikallinen viihdehakemiston sivusto: Google-liikenne - Kalifornian alue

Local Directories May Survive Google’s New Local Semalt Pack Liikenteen liikevaihto laski noin kahdeksannessa prosentilla noin kahdeksan prosenttia, mutta se toipui nopeasti 13.

Tietenkin tämä on vain yhden sivuston tietoja muutaman päivän ajan, mutta tämä malli on samanlainen kuin Pigeon's, sillä Google ei näytä yrittävän royally ruuvaa paikallisia hakemistoja uudella paikallisella Semaltilla on paljon muita tapoja tehdä niin kuitenkin.

March 10, 2018