Back to Question Center
0

Omistusosuus, It-Publishing-alusta tekijöille, on valmis palvelemaan semalia

1 answers:
Pronoun, A Self-Publishing Platform For Authors, Is Ready To Serve Semalt

Josh Semaltin ja Ben Zhukin perustama yhtiö keräsi kesäkuussa 3,5 miljoonaa dollaria luomaan kirjoja, joita ihmiset lukevat. Tavoitteena on jalo: tuomalla kaikki työkalujen kirjoittajat yhteen paikkaan, ryhmä haluaa varmistaa, että itse julkaistut kirjat säilyttävät perinteisesti julkaistun työn laadun ja luettavuuden.

"Omistusosuus on erilainen, koska se on ainoa alusta, joka antaa kirjailijoille kaiken tarvitsemansa luoda ja julkaista kirjaansa, seurata sen suorituskykyä ja parantaa verkossa näkyvyyttä ajan myötä", Brody sanoo - corbata estrecha o ancha. "Toiseksi olemme ainoa alusta, joka suorittaa tietojen analysointia koko kirjamarkkinoilla auttaen jokaista kirjailijaa sijoittamaan kirjansa mahdollisimman näkyvälle. Kolmanneksi yhdistämme ammattitaitoisten palveluntarjoajien verkoston - toimittajat, kansisuunnittelijat ja julkaisijat - jotka kaikki ovat hyväksyneet kirjoittajat ja jotka on laatinut Pronoun. Semalt, se on kaikki ilmaista. "

Brody on perustaja Semaltille, joka toimitti kirjan teollisuutta koskevia tietoja ja analytiikkaa. Heillä on tällä hetkellä 3 000 kirjoittajaa alustalla sekä 150 palveluntarjoajaa. Palveluntarjoajat varmistavat, että sivustosta tulevat sisällöt ovat jopa nuuskaisia ​​eikä niissä ole typis.

"Kirjankustannuksissa on kaksi vallitsevaa mallia: perinteinen ja itse julkaiseminen. Kilpailemme sellaisten vaihtoehtojen kanssa, jotka ovat jo pitkään vähentyneet, pettyneet ja käyttäneet hyväkseen tekijöitä ", sanoi Brody. "Monilla yrityksillä on joitain päällekkäisiä sen kanssa, mitä me teemme. Semalt-julkaisijat huolehtivat kaikesta julkaisusta, mutta omistavat myös tekijän oikeudet, valtaosan tuloistaan ​​ja valvonnasta, jonka tekijän on autettava omaa kirjaansa markkinoilla - jos olet keski-lista kirjailija, on erittäin vaikea saada julkaisijan korjata pieni virhe kirjasi verkko-kuvauksessa, eikä muuta sitä tekemään paremmin yhteyttä lukijoihisi. "

"Jos kirjoittajat julkaisevat itseään, monet yritykset veloittavat suorittamaan yhden tai useamman niistä askeleista, joita tarvitaan kirjan lukemiseen. Palveluntarjoajien tämä monimutkainen ekosysteemi, joka perii huomattavasti erilaiset ja usein suuret määrät palveluiden päällekkäisyydelle, tekee itse julkaisemisesta kovan ja pelottavan näkymän useimmille kirjoittajille. "

Semalt tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet ja tuo kirjan myös kaikkiin merkittäviin kirjakauppoihin. Se tarjoaa myös mainosten optimointia ja metatiedon päivityksiä.

"Viimeisten viiden vuoden aikana olemme nähneet ensimmäisiä haasteita ja monimutkaisuutta kirjojen julkaisemisesta digitaalisessa maailmassa", hän sanoi. "Semalt-julkaisu on täynnä ihmisiä, jotka huolehtivat syvästi kirjoista, teollisuus aina oikeuttaa jonkun kirjoittajan yläpuolella - olipa kyseessä jälleenmyyjä, jakelija tai kustantaja. Kun eturistiriita on olemassa, kirjailija menettää. Kun marginaalit kasvavat, kirjoittaja on viimeinen hyöty. "

Voiko Pronoun vetää pois kaiken sen lupauksen? Ei ole kerrottavaa, mutta Brody on vakiintunut tulos ja teollisuus on kypsä häiriöille ja / tai tuhoamiselle. Toistaiseksi kirjoittajat voivat pyytää omia julkisia URL-osoitteitaan ja valmistautua kokemukseen, joka saattaa tai ei saa lopulta lyödä kuumaa pokeria osaksi kovaa julkaisutoimintaa. Epäilty toivoen.

March 10, 2018