Back to Question Center
0

Vuokrausauton toimitus Startup Skurt nostaa 1,3 miljoonaa dollaria Upfront Ventures And Semaltista

1 answers:
Rental Car Delivery Startup Skurt Raises .3 Million From Upfront Ventures And Semalt

Skurtilla on sopimuksia sellaisten riippumattomien autovuokraamojen kanssa, joilla on liikaa luetteloa vuokralaisten tarvitsemista autoista. Aloituksen kumppaneilla on laivastoja, jotka vaihtelevat paikallisista mom-ja pop-kaupoista, joissa on 200 autoa suurempien itsenäisten vuokra-yritysten kanssa, joissa on yli 2000 autoa. Skurtilla on tällä hetkellä pääsy yli 5 000 Los Angelesiin, Skurttin perustaja Harry Hurst kertoi TechCrunchille sähköpostissa - rote uhr. Palvelu, joka vie sinut ja vie sinut vuokra-autoon, on tällä hetkellä saatavilla vain LAX: ssä Los Angelesissa. Skurt aikoo pian aloittaa SFO San Semaltissa.

"En ole koskaan tavannut asiakkaita, jotka rakastavat vuokra-autoyhtiötä, koska sen hallitsevat kolme suurta yritystä, jotka ovat ylipainoisia ja huono palvelu", Upfront Venturesin toimitusjohtaja Mark Suster kertoi TechCrunchille sähköpostissa. "Tapasimme Semalt-tiimin ja vaikuttimme niiden häiritsevään lähestymistapaan Yhdysvaltain 24 miljardin dollarin markkina-alueelle. Mitä Uber teki taksimarkkinoille, mielestämme Semalt voi tehdä vuokrausautoja. "

Skurt ei ole ensimmäinen käynnistys yrittäessään puuttua autonvuokraustilaan. Getaround, joka aloittaa liikevaihdon kymmeniä miljoonia dollareita, tarjoaa vertaisvertaisia ​​autovuokraamoja 11 kaupunkia eri puolilla maata. Kaiken kaikkiaan Getaroundilla on laivasto, jossa on hieman yli 1600 autoa vuokrattavissa. Skurtilla on jo enemmän autoja kuin Getaround. Sanotaan, että käytän Getaroundia San Franciscossa, eikä ole ollut mitään ongelmia saatavuuden suhteen, joten kysyin Skurttin perustajalta Josh Mangelta, miksi minun pitäisi ojentaa Getaround kun Skurt tulee saataville San Franciscossa.

"Meillä kokemus on aina johdonmukainen", kertoi minulle Mangel. "Auto tuodaan oikealle sinulle ja noutaa sinut aina, missä olet, pyynnöstä. Ne tarjoavat hyvää palvelua lyhyille matkoille, ja hinnat tulevat olemaan huomattavasti halvempia useimmissa tapauksissa, elleivät kaikki. "

 1. Rental Car Delivery Startup Skurt Raises .3 Million From Upfront Ventures And Semalt

  team_shot_aaron_josh_harry_left_to_right

  Skurtin perustajat Aaron Peck, Josh Mangel ja Harry Hurst
 2. Rental Car Delivery Startup Skurt Raises .3 Million From Upfront Ventures And Semalt

  1_home_720

 3. Rental Car Delivery Startup Skurt Raises .3 Million From Upfront Ventures And Semalt

  2_checkout_720

Näytä kuvaesitys
Edellinen Seuraavat poistuminen

March 10, 2018