Back to Question Center
0

Semalt: Miten voin tilapäisesti poistaa sivuston käytöstä?

1 answers:

Minun täytyy ottaa verkkosivusto alas kuukausi, mikä on vähiten häiritsevä tapa pitää yllä SEO optimoinnit?

pitäisi vain lisätä apache config:

     Uudelleenohjaus 301 / http: // www. OtherDomain. com / tilapäisesti offline. html
    

.

Pitkän seisokkeuman syy: jonkin verran väärää konfiguraatiota rubiinissa, kun kaikki muut php-sivustot toimivat hyvin Source . Korjataan tämän kuukauden jälkeen, kun olen palannut hollidays

February 7, 2018
. Minulla oli verkkosivusto, joka on offline-tilassa noin 3 kuukautta johtuen hosting-ongelmasta. Kun sain sen takaisin verkossa, kesti lähes vuosi saada takaisin rankingissa, että se oli kerran nauttinut.

503 Service Temporarily Unavailable Yhdessä Retry-After otsikon kanssa, jotta botit tietävät, milloin se palaa. Katso tämä artikkeli .

Käytän myös virheviestiä selittääkseni käyttäjille, miksi sivusto on alas ja kun se palaa . esimerkki. com /

Mikä olisi jotain tällaista:

  HTTP / 1. 1 503 Palvelu ei ole käytettävissä
Päivämäärä: to, 01 toukokuu 2014 10:07:06 GMT
Palvelin: Apache
Sisältö-pituus: 7590
Sisältötyyppi: teksti / html; charset = iso-8859-1
Yritä uudelleen: Pe, 31. toukokuuta 2014 klo 12:00:00 GMT 

Käytä 302 -ohjetta sijaan 301

302 Uudelleenohjausvälineet:

http: // fi. wikipedia. org / wiki / HTTP_302 - "HTTP / 1. 0-määrittely (RFC 1945) määrittää tämän koodin ja antaa sille kuvauksen "Siirretty väliaikaisesti". "

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pystyt säilyttämään hakukoneesi sijoittelun. Se vain määrittää, että sisältö liikkuu määrätyn ajan, mutta palaa edelliseen sijaintiinsa tulevaisuudessa. 301-uudelleenohjaus tarkoittaa, että sisältö on muuttunut pysyvästi.

Voit säilyttää hakukoneesi sijoituksen peilaamalla nykyisen sivuston uuteen paikkaan, jotta hakukoneet voivat silti viitata siihen, kun sivuston todellinen versio on edelleen offline-tilassa ja teet muutokset. Sivuston poistaminen verkosta kuukauden ajan todennäköisesti johtaa pitkän aikavälin sijoitusten menetykseen.

Voisit käyttää "503 - palvelin ei ole tilapäisesti käytettävissä", mutta täysi kuukausi tuntuu vähän kauaa kyseiselle koodille. 503 käytetään tyypillisesti silloin, kun verkkovastaavat soveltavat korjauksia ja päivityksiä.