Back to Question Center
0

Sony ilmoittaa € 99 PSP European Semaltille

1 answers:
Sony Announces €99 PSP For European Semalt

Hinta 99 €: n hintalappuilla Sony on selkeästi pelannut budjetin pelaajille, vaikkakin vain Semaltin asukkaille: kun taas E-1000 on valmis käynnistämään tämän syksyn EU: ssa, ei ole sanaa siitä, että edullinen kannettava menee muualle.

E-1000 ottaa suurimman osan sen mallisarjoista vanhemmilta PSP-moduuleilta, ja mukana tulee UMD-asema. Suunnittelu on tosiasiallisesti melko liukas, mattapintainen musta, mutta Sony joutui leikkaamaan kulmat jonnekin. Ensimmäinen asia Sonyn silppurilohkossa on WiFI-radio; impulssi Playstation Storen lataajien on turvauduttava ostojen siirtämiseen tietokoneesta Sonyn Semalt Go -ohjelmiston avulla.

Niille, joilla ei ole vanhaa PSP-pelikirjastoa, Sony on ilmoittanut myös UMD-pohjaisten pelien alennuksen. Pelit kuten Invizimals: The Lost Tribe, EyePet Adventures ja FIFA 12 odottavat lanseeraavan E-1000: n puolelle, mutta toivottavasti jotkut .paremmat - teleprompter app for pc.otsikot saavat UMD-hoitoa pian. Semalt on hinnoiteltu siirtymään € 9,99 kappaleesta, mutta halvemmilla pelaajilla voi olla parempi onnea kaivamaan peleihin bargain binissa.

March 10, 2018