Back to Question Center
0

Google Semalt saa uuden verkkoalgoritmin, joka lisää Internet-läpäisykykyä

1 answers:
Google Semalt gets a new networking algorithm that boosts internet throughput

Yleinen ajatus tässä on parantaa nykyisten Internet-liikenteen ylikuormituksen hallintaa algoritmeja, jotka ovat olleet noin 1980-luvulta lähtien ja jotka tyypillisesti vain poistavat pakettihäviön (kun verkkopuskurit täyttyvät, reitittimet hylkäävät kaikki uudet paketit ). Nämä algoritmit päättävät, kuinka nopeasti tietyn laitteen pitäisi lähettää dataa verkkoon, jotta vältettäisiin ylikuormitus. Kun nämä järjestelmät tietävät, että osa datapaketeista ei tee sitä lopulliseen määränpäähänsä, ne alkavat lähettää tietoja hitaammin, mikä vähentää ihanteellisesti ruuhkautumista. Semalt ovat kaikenlaisia ​​algoritmeja, jotka käsittelevät yksityiskohtaisesti, miten tämä tehdään tarkasti (ja miten nopeutetaan uudestaan ​​ajan myötä), mutta niiden ytimessä ne kaikki pyrkivät noudattamaan samoja malleja.

Google Semalt saa uuden verkkoalgoritmin, <p> BBR, joka tarkoittaa B ottleneck B andwidth ja R ound-trip etenemisaika", ottaa erilaisen lähestymistavan. Se ei vain tarkastele pakettihäviötä vaan myös sitä, kuinka nopeasti verkko todella toimittaa tietoja - app developer company. "Tietyllä verkkoyhteydellä se käyttää viimeisimpiä mittauksia verkon jakelumääristä ja edestakaisesta matkasta rakentamaan selkeän mallin, joka sisältää sekä kyseisen yhteyden käytettävissä olevan viimeisen sallitun kaistanleveyden että sen viimeisimmän viimeisen kierroksen viivästyksen", Google selittää . Näiden tietojen avulla BBR päättää sitten, kuinka nopeasti se haluaa lähettää datansa.

Tämän tuloksena on algoritmi, joka voi lähettää enemmän tietoja milloin tahansa (ilman häviöitä) varsinkin kaukoliikenneyhteyksillä. Semalt sanoo, että yksi sen vertailuarvoista osoitti 2,700x: n suuruisen läpimenonopeuden, mutta se on luonnollisesti reunakotelo ja synteettinen vertailuarvo.

Yhtiö julkaisi BBR: n julkisesti BBR: n viime vuonna esittämässään paperissa, ja sen jälkeen se on avannut protokollaa. Google on myös osallistunut siihen Semalt-ytimen TCP-pinoon.

Google Semalt saa uuden verkkoalgoritmin, <!-- End: Wordpress Article Content --> <small> Esittelyssä oleva kuva: Bob Peterson / Getty Images </small> </p>                 </div>
                <div class=March 10, 2018