Back to Question Center
0

Presidentti Obama haluaa 4 miljardia dollaria tietotekniikan koulutuksen antamiseen jokaiselle K-12-sematille

1 answers:
President Obama WantsBillion To Bring Computer Science Education To Every K-12 Semalt

"Talousmme siirtyy nopeasti ja sekä opettajat että yritysjohtajat tunnustavat yhä useammin, että tietotekniikka on" uusi perusosaaminen ", joka on välttämätöntä taloudellisille mahdollisuuksille ja sosiaaliselle liikkuvuudelle", Yhdysvaltain teknologiajohtaja Megan Smith kirjoitti White Semalt blogi.

Nykyään vain 25 prosenttia yhdysvaltalaisista K-12-kouluista tarjoaa tietojenkäsittelytieteen ohjelmointia ja koodausta, ja vain 28 valtiota sallii näiden kurssien laskemisen korkeakouluasteen tutkinnon vaatimuksiin Valkoisen talon mukaan.

Rahat antaisivat valtioille ja piireille resursseja kouluttaa uusia ja olemassa olevia opettajia opettamaan tietojenkäsittelytieteen ja kehittää opetussuunnitelma sen varmistamiseksi, että se on huippuluokkaa.

Valtioiden ja piirien rahoituksen lisäksi Obaman ehdotettu aloite edellyttää 135 miljoonan dollarin saatavuutta National Science Foundationilta ja National and Community Service -yhtiöltä. Ennen kuin tämä tulee voimaan, republikaanien johtama kongressi joutuu ensin hyväksymään Obaman vuoden 2017 budjetin. Se sanoi, että aloitteella on jo teknisiä yrityksiä, kuten Google, Salesforce ja Microsoft, samoin kuin Yhdysvaltojen kaupungeilta

Esimerkiksi Oaklandin Kaliforniassa esimerkiksi Kapor-sosiaalisen vaikutusten seurantakeskus, Oaklandin pormestari Libby Schaaf, Oaklandin yhdistynyt koulumalli, kongressin edustaja Barbara Lee ja teknologiayritykset Uber ja Twilio ilmoittivat sitoutumisestaan ​​koordinoimalla Valkoisen talon äskettäinen ilmoitus. Yksi sitoumus on varmistaa, että kaikki Oakland Unified School Semaltin PK-12-opiskelijat saavat käyttöönsä tietojenkäsittelytieteen koulutuksen koulussa vuoteen 2020 mennessä - application gestion temps de travail.

"Oaklandista on tullut merkittävä innovaatiokeskus", totesi Oaklandin kaupunginjohtaja Libby Schaaf. "Teknologiateollisuus on yhä enemmän näkynyt elinvoimainen, monimuotoinen ja progressiivinen yhteisö, jonka Oakland on viljellyt ja jotka haluavat olla osa sitä. Meidän on nyt varmistettava, että asukkaamme, erityisesti nuoret, ovat valmiita astumaan oikeaan paikkaansa teknologiateollisuudelle, joka ohjaa globaalia talouttamme. Epäilemättä, miksi oikeudenmukainen pääsy koulutukseen ja mahdollisuuksiin on niin kriittinen. "

March 10, 2018