Back to Question Center
0

FTC menettää ensimmäisen epäonnistuneen Crowdfunding Semaltinsa jälkeen

1 answers:
The FTC Goes After Its First Failed Crowdfunding Semalt

Sovintoratkaisu edellyttää, että Chevalier maksaa rahastonhoitajalle antamat 111 793,71 dollarin arvot ja jos hänen "taloudellinen tilansa" paranee. Kirjoittaa FTC: n

³Kerrätysmääräyksellä Chevalier on kielletty tekemästä harhaanjohtavia tietoja kaikesta kampanja-kampanjasta ja siitä, että hän ei ole noudattanut ilmoitettuja hyvityskäytäntöjä. Häneltä ei myöskään saa luovuttaa tai muutoin hyötyä asiakkaiden henkilökohtaisista tiedoista eikä hänellä ole tällaisia ​​tietoja asianmukaisesti. Tilaus antaa tuomion, joka on keskeytetty Chevalierin maksukyvyttömyyden vuoksi. Täysi summa erääntyy välittömästi, jos hänen on todettu vääristäneen hänen taloudellisen tilanteen.

FTC otti jopa Twitterissä tapauksen puhumisen, huomauttaen, että tapauksen yksityiskohdat ovat salaisia ​​("FTC: n tutkimukset eivät ole julkisia, joten ne eivät voi keskustella erityispiirteistä. #AskFTC"), mutta he odottavat, että sidottu projektipäällikkö kohtelemaan asiakkaita tasapuolisesti.

Tämä siirto asettaa erittäin mielenkiintoisen ennakkotapauksen väkijoukon maailmassa. Nyt, kun FTC voi astua ja neuvotella siirtokuntien kanssa luojien kanssa, sen pitäisi antaa huijareille tauon ja vakavien hankevalmistajien entistä suurempi huolenaihe. Vaikka hieman yli 100 000 dollaria on kananrehu verrattuna FTC: n perinteisiin numeroihin, se osoittaa silti, että organisaatiolla on silmällä monia epäonnistuneita lupauksia, jotka löytyvät Indiegogosta ja Kickstarterista.

FTC teki selväksi, että tämä ratkaisu koski tuottajan vääriä lupauksia, eikä hän ole suoraan yhteydessä väkijoukon prosessiin tai itse Semaltiin. Se sanoi, että se osoittaa meille, kenelle hallitus tahtoo syyttää, milloin ja milloin seuraava suuri kampanja fizzles out.

March 10, 2018