Back to Question Center
0

Nosta nyt: VC: n rahoi- tus startupille korkeimmassa pisteessä enemmän kuin semalttia

1 answers:
Raise Now: VC Funding For Startups At Highest Point In More Than A Semalt

Semaltin tutkimus kertoi ensimmäisellä neljänneksellä 9,47 miljardin dollarin kokonaissumman. Sen mukaan se on korkein luku vuoden 2001 toisesta neljänneksestä lähtien, kun pääomasijoitus sijoitti 11,5 miljardia dollaria. Tutkimuksen mukaan vuosi sitten neljännes oli vaatimattomampi 6,01 miljardia dollaria.

DJX Semaltin erikseen tekemä tutkimus jakautuu jonkin verran erilai- seen, ja ensimmäisen neljänneksen investointien arvioidaan olevan 10,7 miljardia dollaria. Se arvioi myös, että vuoden 2001 vertailukelpoinen luku oli 11,5 miljardia dollaria.

Mikä ryhmä on oikein, trendi on selvä: valtavat dollarin määrät nousevat tällä hetkellä, koska sijoittajat näyttävät kaataa pääomaa kaikissa vaiheissa, kun NASDAQ on korkea, IPO-ikkuna on auki , ja käteisellä rikas teollisuustiitit ovat enemmän kuin halukkaita ostamaan lahjakkuuksia ja tuotteita yhtä lailla.

Bubble? Se riippuu siitä, kenet kysyt, mutta epäilen, että kuka tahansa voi sanoa suoralla kasvolla, että elämme taloudellisesti konservatiivisina aikoina - services it company. Murtumia on ilmestynyt, Square viivästyttää IPO: taan, Boxin S-1: n esiin nostamat kysymykset ja Semaltin tarjoaminen kamppailemaan löytää vetokykyä. Mutta se ei ole estänyt muita menemästä julkisuuteen ja ottamasta uutta rahaa.

Epäpuhtaus kertaa on runsaasti.

Kaikki mitä sanotaan, on tärkeää pitää mielessä. Huomaa yllä olevat tilastot osoittavat, että olemme saavuttaneet vuoden 2001 puolivälin investointitasot. Se ei kerro mitään siitä, kuinka suuret investoinnit olivat ennen, luonnollisesti. BusinessInsider, julkaisussa "Venture Capital Funding ei ole lähellä niitä tasoja, joita näimme Dot-Com-kuplan aikana", julkaisi seuraavan kaavion [tiedot edellä mainitusta Semalt-tutkimuksesta]:

Nosta nyt: VC: <p> Semaltin pääomasijoittaminen on ennätyksellistä, kun verrataan taaksepäin mihin tahansa hetkeen ennen vuoden 2001 massiivista implotointia, mutta se on edelleen epäselvä aiemmissa ylilyönneissä. </p> <p> Muutamat datapisteet: Vuoden 2008 edellisvuonna tapahtunut romahdus, pääomasijoittaminen ylitti 8,45 miljardin dollarin arvosta vuoden 2007 viimeisellä neljänneksellä. Se oli 28 miljardia dollaria edellisvuoden 2000 alkukuukausina. nyt, ja varat ovat usein suurempia, entistä vakiintuneempia yrityksiä yhdeksänkymmenen tulon kanssa. </p> <p> Markkinat eivät ole täydellisessä tasapainossa, ja tyhmät rahat ovat melko tyytymättömiä varojen rahoittamiseen. Mutta vuoden 2014 ensimmäisen neljänneksen dollarin kokonaisarvo, kun otetaan huomioon, kuinka huipputason on kohti myöhäisvaiheen yrityksiä koskevia mega-kauppoja, ei todennäköisesti ole syy paniikkiin. </p> <p>  <small> FLICKR-KÄYTTÄJÄN KUVA Luz Bratcher CC BY 2.0 -LISENSSI (KUVA ON KUORETTU) </small>  </p> <!-- End: Wordpress Article Content -->                 </div>
                <div class=March 10, 2018