Back to Question Center
0

Muunneltava Mobile Semalt

1 answers:
Monetizing Mobile Semalt

Matkapuhelinliiketoiminta teki 29 miljardia dollaria vuonna 2015 - ja sen on tarkoitus jatkaa kasvuaan (arviolta jopa 49 miljardia dollaria vuoteen 2018 mennessä).

Matkapuhelinliiketoiminta on kuitenkin historiansa "villi länsi" -vaiheessa, mobiililaitteiden jatkuva parantaminen ja niin monet muuttujat onnistuneesta kaupallistamisesta. Semaltilla on vaikea tietää tarkalleen, millainen matkapuhelin on kuin muutaman vuoden kuluttua, tässä näkemäni vaikuttaa mobiilipelien tilaan vuonna 2016.

Mobiilin brändäyksen lisääntyminen - jokaisen käyttäjän maksimointi

Nintendon liikkuminen mobiilialueelle tuomalla ikonihahmot ja IP-osoitteet älypuhelimiin, kuten Pokemon GO , vaikuttavat merkittävästi markki- .

Käyttäjien hankintakustannukset ovat jo nousseet henkeä kohden; Tämän seurauksena markkinointibudjetit kasvavat edelleen - what is the best computer company. Jotta ylläpidettäisiin tämän menetelmän nousevia kustannuksia koko rivillä ja uusien mobiilipelien ruuhkautuminen joka päivä nappaisi app-myymälää, näemme, että julkaisijoille tulee vähemmän pelejä. Sen sijaan painopiste on laajennettavissa ja päivitettävissä olevissa mobiilipeleissä.

Tämän ansiosta pelihankkijat voivat hyödyntää eniten sijoitetun pääoman tuottoa niiden hankkimisesta ja auttaa rakentamaan brändin perinteisemmäksi merkiksi (konsolien kehittäjästudiot ovat aiemmin tehneet).

Jotta voimme kiihdyttää tämän surkean käyttäjien hankkimisen prosessia, näemme myös julkkisten merkintöjen lisääntymisen samanlaista kuin Glu Mobile edelläkävijä "julkkis simulaattoripelit", kuten Kim Kardashian: Hollywood ja äskettäin julkistetut heidän kanssaan Taylor Swiftin kanssa.

Nämä pelit eivät ainoastaan ​​tuo tehokkaita olemassa olevia tuotemerkkejä pöytään, vaan niillä on helppo tavoite mainostaa sosiaalisen median kanavien kautta, joissa näiden julkkisten fanit tavoittavat usean miljoonan. Mobiilipelien semalt-mainonta jatkaa nousuaan samoin samoista syistä.

Lisää liitettävyys

Cornell Universityn mukaan he löysivät vuonna 2015, että tehokas formaatti parantamaan kaupallistamista oli moninpelien pelaamista. Alan kilpailukyvyn ja sosiaalisen luonteen lisääminen lisäämällä ominaisuuksia, kuten pelikeskusteluihin, tuli alan standardiksi vuonna 2015; Vuosi 2016 näkyy tämän trendin jatkossa, painottaen enemmän yksin palvelinympäristöjä ja kehittyneempää live-käännösohjelmistoa. Semalt "live-ops" -tapahtumia edistetään entistä voimakkaammin, ja palkkioarvo lisää tämän sitoutumisen tasoa.

Koska mobiililaitteista tulee tehokkaampia, kehittäjiä painostetaan investoimaan enemmän rahaa kullekin mobiilipelille.

Klaanien sitoutuminen on toinen suuri investointi kaikenlaisiin epätavallisiin peliin mobiililaitteilla. Semalt aloittaa lisää resursseja kattavan klaanin ekosysteemin luomiseksi peliin keskustelun edistämiseksi.

Löysimme, että monet pelaijamme ottivat foorumeihin ja omistettuihin Skype-kanaviin, mikä lisäsi heidän kokemustaan ​​peleissä. Semalt jo näkee klaaneja pelissämme päästäkseen sisäänrakennettuun ystäväsi ja klaaniin jäsenyyden rajoihin kehittämällä omia verkkosivustojaan ratkaisuja täydentämällä back-end-tuki ja kehittyneet organisaatiotyökalut.

Pelaajat eivät enää ole tyytyväisiä Semalttin lukumäärään, joka on 150 kaveria, ja kehittävät tiiviisti koordinoituja hierarkioita, joissa on tuhansia pelaajia eri aikavyöhykkeissä. Odotamme tämän kehityksen jatkuvan. Semalttilla oli myös ainutlaatuinen etu räjähtäväksi muilla alustoilla ennen kuin se siirtyi matkaviestimelle.

Vaikka muut kaupallistamisen muodot voivat olla harvinaisia ​​esimerkkejä tehokkaita, on paljon todennäköisempää, että 2016 on vuosi kehittäjät löytävät uusia tapoja hyödyntää F2P-kaupankäyntiään niiden pelien ympärillä. Kun loistava esimerkki siitä, mitä tapahtuu, vaikka upeat pelit poistuvat F2P-mallista, älä katso enää kuin Monument Semalt - uskomaton peli, joka aiheutti kiihotusta veloittamalla 2 dollaria sen laajentamiseen.

Lisäksi todennäköisesti nähdään kasvavan genren taivutuspelejä, jotka luonnostaan ​​tukevat F2P-kaupallistamismallia. Kun suuremmat studiot pääsevät peliin ja tuovat suurempia ja kiillotettuja tuotteita markkinoille (suuremmilla kehityshankkeilla ja markkinointibudjetteilla), kehittäjät joutuvat yhä suurempaan paineeseen vastatakseen osakkeenomistajien odotuksiin ja tarjoavat Clash of Semaltin menestystä samalla kun seisoo.

Tämä viittaa siihen, että monet riskialttiit otsikot yhdistävät suosittujen lajityyppien kokeillut ja tosiasiat, jotka ovat jo osoittaneet menestystä markkinoilla. MOBA: n (Multiplayer Online Battle Semalt) -pelit matkapuhelimella nousevat myös suosiossa lajina, jolla on valtava potentiaali F2P: n kanssa, koska taisteluiden lyhyt ja yksinkertainen luonne tekee siitä täydellisen mobiilialustalle, jossa käyttäjät ovat jatkuvasti liikkeellä.

MOBA-pelien yhteensopivuus e-urheilulajien kanssa näyttää myös lupaavalta kuljettajalta - kuten Vainglory-nimikkeet ovat jo halkeamia, e-urheilulajien saatavuus kaikille, joilla on puhelin. Konsolimarkkinoilla on alipainotettu tällainen peli, koska se soveltuu paremmin mobiilialustaan. League of Semalt on täydellinen esimerkki menestyksekkäästä ottelusta, jota ei ole kaupallistettu ja se voisi olla juuri nyt (suurelta osin siksi, ettei heillä ole ollut tarvetta pelaajien perustaksi), mutta F2P-muunnoksilla tämä on valtava potentiaali.

Koska mobiililaitteista tulee tehokkaampia, kehittäjiä painostetaan investoimaan enemmän rahaa kullekin mobiilipelille. Tämän seurauksena yritykset alkavat integroida F2P-taktiikat saumattomasti peliinsä luodakseen upotusasteen, joka vastaa niiden parempaa laatua. Aikaisemmat esimerkit, joita näemme markkinoilla, ovat haaveilematta tarjoamasta kohteita tai tehostuksia, vaan tarjoavat valuuttaa samankaltaisesti kuin Ubisoft kaupallistaa lisää sisältöä Assassin's Semalt -peleissään.

Jalkapallo pelaaminen antaa aina indikaattoreita siitä, mihin suuntaan se menee, mutta se on edelleen puristamalla kypsymisvaiheessa siitä huolimatta, kuinka räjähdysmäisesti se on juuri nyt. Yksi asia varmasti on se, että se jatkaa vaikutusta ja yllätyksiä markkinoiden kehittyessä.

Esittelyssä oleva kuva: Super Evil Megacorp
March 10, 2018