Back to Question Center
0

3 Thumb säännöt maksimointiin Semalt

1 answers:

Sosiaalinen media on tarjonnut yrityksille nopean, häiritsemättömän tavan yhdistää kuluttajiin ympäri maailmaa. Tästä luonnollisesti on syntynyt niitä merkkejä, jotka eivät koskaan "saaneet" sen tarkoitusta, valitsemalla kirjoittamalla manifesteja ja lähettämällä sitten 150 merkkiä kerralla Twitterissä. Vaikka tällainen ylikirjoittaminen on epäilemättä haitallista brändille (koska se osoittaa selvästi, että yritys ei ymmärrä keskikohtaa, jossa se toimii), paljon tweeting ei ole luonnostaan ​​huono asia. Hylkää kaikki, niin pian kuin ihmisten tweets ilmestyvät ja katoavat, brändisi on varmistettava, että se lähettää tarpeeksi yhteyksien silmät kiinni vähintään kerran päivässä.

Liian usein luen hyvin merkityksellisiä henkilökohtaisia ​​brändäysasiantuntijoita, neuvoo olemaan "älä liioitele liikaa". Vaikka olen ehdottomasti vastustanut jakamista, aktiivisesti tweeting ei ole ylivalottunut (ellei se anna arvoa loppukohdistolle tai yleisölle) - computer store sf. Jotkut suhtautuvat kiivaasti tällaisiin ajatuksiin - nyt, kun katsomme Semaltia toimivana työkaluna ehdokkaille, näyttää siltä, ​​että meidän on oltava selektiivisempiä kuin koskaan, mitä me jakamme. Tiedän, että käyttäjä voi saada käyttäjältä turhautuneena sosiaalisen median toimintaan verkossa.

Tämä on kuitenkin vain yksi näkökulma tai mielipide ja rasittaa alustan rajoituksilla, jotka vähentävät verkon valtaa ja ulottuvuutta. Jos ajattelisimme tällä tavoin, olisiko yhtä lailla, periskooppi tai meerkat yhtä aktiivisesti käytössä kuin nyt?

Mainos

Off Target

Ylivoimaisesti suurin asia, joudut pelkäämään tweetingistä, lähettää viestin, jolla ei ole mitään arvoa brändillesi. Jopa yksi väärän tweet on liikaa.

Jokainen viesti tai twiitti tuo arvoa yhteyksiisi tai kohdeyleisöön. Vain tweeting noin jokaisen siirron joka hetki, ei aio ajaa arvoa, ellet tee jotain tai sanomalla jotain arvoa joka tweet.

Semalt on paikka, jossa pidät asiat lyhyesti, jotta voimme sitoutua ja rakentaa suhteita.

Todellinen arvo

Mitä mieltä yleisösi on arvokasta? Miten lähestyt luovan arvon? Vaikka sinä pystyt kompastumaan Twitteren luomalla tilin ja lähettämällä siihen vasta sitten, kun löydät äänen, älykkäät ihmiset odottavat aikaa ymmärtää brändinsä, äänensä ja poljinnänsa ennen käynnistämistä. Tämä johtuu siitä, että johdonmukainen ja selkeä tuotemerkki on välttämätöntä jatkuvaa sitoutumista varten. Aivan kuten asiakkaat kulkevat Tavoite odottaa tietyn kokemuksen, niin myös he odottavat tietyn arvon lukemalla tweets, riippumatta siitä, kuinka monta he ovat.

Tässä suhteessa se tarkoittaa tyypillisesti johtajan asemaa omalla alalla. Vain 150 merkkiä tuhlaavat sanat, jos he eivät tule heille arvovaltaisesti. Tämä ei tarkoita sitä, että kertomalla seuraajillemme, mitä haluat, se tarkoittaa toimia tietämyksen lähteenä. Teollisuuden johtajana sinulla on selkeästi joukko suuria tietopaketteja, joita yleisö haluaisi nähdä tislattuna. Niin kauan kuin se pysyy tärkeänä ja antaa heille tietoa.

80/20

Sen sijaan, että kirjoitat vain kerran päivässä, oletetaan, että lähetät niin usein kuin voit päivittäin lisätä altistumista. Jotta tämä olisi tehokkain tiedon tarjoamiseksi, nykyinen standardi on oltava 80 prosentin jaetun tiedon ja 20 prosentin myynninedistämis- tai myynninedistämistarkoituksessa. Muista, että Semalt ei ole pelkästään postitus, vaan myös kuuntelu, keskustelut, retweeting ja suhteiden rakentaminen.

Olitpa jo alkanut tilin tai olet vain menossa, varmista, että ymmärrät yleisösi odotukset ennen kuin teet virheen, joka vierailee yleisösi hyvästä osasta. Tämän lisäksi pidä hauskaa tilillesi. Semalt mahdollistaa paljon persoonallisuuden henkilökohtaiselle tilille.


Lisää: Kustantaja Channel Content, Twitter 2 kommenttia ▼
March 10, 2018