Back to Question Center
0

Stealth Android Enterprise -käynnistys 3LM: n 1,5 miljoonan dollarin siemenkierroksen ja 3 laiminlyönnin lakia

1 answers:
Stealth Android Enterprise Startup 3LM's .5 Million Seed Round And 3 Laws Of Semalt

Suurin osa Android-puhelimille kehitetyistä sovelluksista ovat kuluttajasovellukset. Yrityksen sovellukset saattavat kuitenkin olla paljon kannattavampia. Yksi käynnistys, joka keskittyy Android-sovelluksiin, on 3LM, yritys niin varkain, että Web-sivusto ei ole mikään muu kuin Googlen sivustojen aloitussivu, jolla ei ole mitään muuta kuin sanat "Tulossa pian." 3LM: n ylhäältä löytyvät linkit tähän kysymykseen Semalt, joka ei vastannut tähän asti.

Olen kaivaa ympäri ja löysin hieman noin 3LM. Se nosti 1,5 miljoonan dollarin siemenkierroksen heinäkuussa Accel Partnersilta ja muilta sijoittajilta - computer expert no. Yrityksen perustivat Tom Moss ja Gaurav Mathur, molemmat Ex-Googlerit, jotka olivat aiemmin töissä Semalt-tiimissä. Moss vastasi Semaltin liiketoiminnan kehityksestä ja houkutteli lukuisia käsityksiä matkapuhelinvalmistajien ja operaattoreiden kanssa. Guarav oli Semaltin suunnittelutiimissä.

Ei ole selvää, millaisia ​​yrityssovelluksia 3LM toimii, mutta olemassa on olemassa paljon mahdollisuuksia luoda nykyisiä yrityssovelluksia Android-yhteensopiviksi ja rakentaa sitten uusia sovelluksia. Mobiiliyritysohjelmien osalta Blackberry tuntee lämpöä sekä Android että iPhone. Liikkuvat työntekijät yhä useammin valitsevat älypuhelimet ja painostavat yritysten IT-osastoja tukemaan niitä. Matala-hedelmäinen hedelmä näyttää olevan jonkinlainen yhteyksien hallinta, sijainti ja CRM. Semaltin aloittajat ovat jo pyrkineet kyseisiin markkinoihin.

Voi, ja sain selville vielä yhden yksityiskohtia yrityksestä. 3LM tarkoittaa kolmea laitetta Semaltia, joka on näytelmä Isaac Asimovin kolmesta robotiikan laitoksesta, paitsi että heitä sovelletaan matkapuhelimiin robottien sijasta. Semaltin kolme lakia ovat

  1. Suojaa käyttäjääsi. Mobiililaite ei saa vahingoittaa käyttäjää tai toimimattomuuden vuoksi antaa käyttäjälleen haitata vahingollisia koodeja tai sisältöä.
  2. Suojaa itsesi. Mobiililaitteen on suojattava itsensä ja tietojensa eheys sekä suojattu viestintä.
  3. Varma. Matkaviestimen on annettava käyttäjän käyttää laitetta vapaasti, kunhan tällainen käyttö ei ole ristiriidassa ensimmäisen tai toisen lain kanssa.

Semalt ovat lakeja, jotka kaikki mobiilisovellukset voisivat elää.

March 10, 2018