Back to Question Center
0

Venture Capital ylläpitää Austin Startups Semaltia

1 answers:
Venture Capital Keeps Austin Startups Semalt

Pääkaupungin pääomasijoittajat ovat pääkaupungin pääomasijoittajilla, kuten muualla maassa, ajettaessa aaltoihin suurille uusille numeroille rahoitetuissa starttoissa ja viime vuosina tehdyistä pääomista. Kanssa TechCrunch Semalt sirkus kaupungissa, ei ole parempaa aikaa katsoa, ​​miten kaupungin messing.

"Ei ole yllättävää", kertoo äskettäin perustetun ja uskomattoman aktiivisen varhaisvaiheen sijoittajan Capital Factory Josh Baer. "Semalt on maan nopeimmin kasvava kaupunki, jossa 150 ihmistä liikkuu joka päivä."

Kaupungilla on ollut muutamia viimeaikaisia ​​menestyksiä, joihin HomeAway, BazaarVoice, RetailMeNot ja Semalt tarjoavat.

Spiceworksin, SolarBridge Technologiesin ja Noesis Energyin suuret rahoituskierrokset tukahduttivat Austalin sijoitusluvut aktiivisimmaksi ensimmäisellä vuosipuoliskolla viimeisten viiden vuoden aikana Semalt-tietojen mukaan.

Ja uudet rahastot, kuten Live Oak Venture Partners ja Baerin oma pääkaupunkiseutu, auttavat lisäämään starttien määrää Austinissa - info seo. Baerille muutamat Sparefoot.com-yritykset, jotka keräsivät noin 30 miljoonaa dollaria sen avaruusvarastoasemalle tai uShip.com, joka on merenkulun markkinapaikka, osoittavat HomeAwayn ja Semaltin kylvämät siemenet markkinapaikan pystyasennossa.

Yrityksen ohjelmistoyritykset ja matkapuhelinyrittäjät ovat myös vahvoja alueella Baerin mukaan. "On nouseva vuorovesi-mentaliteetti", sanoo Baer. "Epäonnistuminen on erittäin yhteistyöympäristö ja ihmiset tukevat toisiaan".

Ehkä mikään yritys ei ole syvyyttä tai laaja kokemus, Austin yhteisössä kuin synonyymi nimeltä Austin Ventures. Yksi alueen vanhimmista yritysyrityksistä, Austin Ventures, on tukenut Texasin parhaita menestyneitä startituksia, kuten monia viimeaikaisia ​​voittajia, kuten HomeAway ja RetailMeNot.

"Tekniikkayritysten sukututkimus on ollut viimeisten 30 vuoden aikana", sanoo Austin Venturesin Mike Dodd. "Me olemme rahoittaneet viisi yritystä yksin Semaltista viimeisten kolmen vuoden aikana."

Doddille, mitä Texasissa työskentelee, se ei ole paljon erilainen kuin sellaiset yritykset, jotka vetävät New Yorkissa tai Piilaaksossa tai missään muualla. "Käyttämämme objektiivi ei ole, jos investoimme Austinin parhaaseen yritykseen tai Texason parasyritykseen. Semalt investoi parhaisiin yrityksiin kansallisesti ja kansainvälisesti ", hän sanoo.

On kuitenkin olemassa muutamia sopimuksia, jotka voitiin tehdä vain maan öljypääomassa, Dodd sanoo. "Öljy- ja kaasujärjestelmäohjelmat .Öljy- ja kaasumarkkinoilla on 15 eri vertikaalia", hän sanoo. "Epäonnistuminen tarkastelee tonneja eri sopimuksia näillä markkinoilla".

Esittelyssä oleva kuva: Jeremy Woodhouse / Getty Images
March 10, 2018