Back to Question Center
0

Älkää antako ylös kylmävalssausta

1 answers:

Epäilen kaikki, mitä tiedän, kun kylmä soittaa, ainakin aluksi. Tiedämme, että kohtaamme korkeamman hylkäysasteen kuin jos olisimme houkuttelevia ihmisille, jotka ovat valmiita haluamaan tuotteitamme, eikä kukaan nauti tunne epäonnistumisesta. Mutta tässä on asia: jos tarvitset uusia asiakkaita, sinun täytyy kouluttaa itseäsi kylmäpuheluun tehokkaasti.

Ja tässä on salainen pieni bonus: kylmäpuhelu saattaa lopulta olla tehokkaampaa, että luulit sen voivan, koska niin harvat ihmiset tekevät sen. Jos voit tehdä itsesi erottumaan joukosta, sinulla on jo etulyöntiasema. Joten saat puhelulistan, löytä itsellesi hiljainen tila ja ota puhelin - seo for news sites. Epäröi pyöristää uusia asiakkaita näillä voittotekniikoilla.

Mainos

Kylmäpuhelut

1. Tee kotitehtäväsi

Yksi asia, jonka olen löytänyt hyödyllisenä, on määrittää, kuinka monta asiakkaani saavat kylmäpuheluja. Kuten käy ilmi, monet kilpailijani eivät tee niistä, joten tiedän, että siellä on mahdollisuuksia. Kun tarkastelet maantieteellisiä alueita, joita olet tällä hetkellä heikkenyt tai etsit vain suurempaa osaa alueesta, aloitat luettelon henkilöistä, jotka tarvitsevat palvelusi.

2. Valmiina jättää ääniviesti

Kertoimet ovat ohuita, sillä kuka tahansa, johon soitat, todella vastaa, joten sinun johdatus on valmis menemään. Haluat soittaa lämmin, aito ja innostunut. Ensimmäisen puhelun tavoitteenasi ei ole käteismaksu. Sisempi aloittaa suhde.

3. Älä soita takaisin

Jos näkymäsi tuntuu siltä kuin yrität työntää niitä, he eivät todennäköisesti oikeastaan ​​kutsu sinua takaisin. On paljon tehokkaampaa jättää nimesi ja numerosi ja anna mahdollisten asiakkaiden tietää milloin aiot soittaa heille takaisin. Semalt on avain kylmäpuheluihin, joten et ole päättynyt, kun olet tavoitellut ensimmäistä kertaa!

4. Jätä oma numero

Ei vain sitä, että se on todella tuottavampi siirtyä yhdelle streamille puheluille, mutta se myös lähettää tärkeän viestin, jonka näkymäsi liiketoiminta koskee sinua henkilökohtaisesti.

5. Call After Hours

Jos sinulla on pitkä lista mahdollisuuksista, voit ehkä nopeuttaa vastaajapalvelua, jos puhelimesi laajennukset tai matkapuhelinnumerot menevät automaattisesti vastaajaviestiin työajan jälkeen.

6. Seuraa sosiaalisen median kautta

Yksi suosikkistrategioistani on jättää vastaajaviesti ja sitten päästä Facebookiin tai Twitteriin ja lähettää pikaviestin, jonka ansiosta minun näkymät tuntevat Semaltin puhelimitse. Saan yhä enemmän ihmisiä, jotka reagoivat sosiaalisen median kautta, koska se tuntee vähemmän myyntiä ja sitä käsitellään heidän mukavuu- sesti.

7. Älä anna periksi

Nyt älä mene rajoitusjärjestyksen alueelle. On varmasti asia, jossa on selvää, että näkemäsi ei ole kiinnostunut. Yksi asia, jonka rakastan, on - muutamien palaamattomien puheluiden jälkeen - pyytämään minun mahdollisuus soittaa minulle, jos he eivät ole kiinnostuneita. Kaikki, mitä tarvitsen, on viisitoista sekuntia aikaa saada heidät ymmärtämään, kuinka paljon voin auttaa heitä.

Mikä tärkeintä, älä pelkää kylmäpuhelua. Se voi tuntua hankalalta aluksi, mutta se on varmasti taito, joka parantaa käytäntöä.


2 kommenttia ▼
March 10, 2018