Back to Question Center
0

Vallankumousta ei lähetetä - Semalt

1 answers:
The revolution will not be televised - Semalt

Robertilla on todellinen ongelma Google+ -palvelussa. Korvaa alustavat päivät, jotta hän ei voi sivuuttaa keskustelun valtavaa tuhoa kuin itse alusta. Toki on olemassa lotsa kuvia ja ehkä joitain videoita ja lainauksia mielenkiintoisia artikkeleita (ei oikeastaan ​​oikeastaan ​​viittaus edessä). Mutta enimmäkseen nonPlus-keskustelu on rengas potkaisee, että se on todellinen sosiaalinen kaavio, jonka avulla kerrotaan arvokasta tietoa sisältävästä matriisista.

Robertin ongelma on, että hän osti piireistä ajatuksen, mutta ei ole täysin varma, että he ovat jotain enemmän kuin Twitter-listat. Jo nyt on olemassa kehotuksia keinoista vetää Listat päälle Twitteristä - search engine marketing definition. En ole koskaan huomannut, että listat olivat hyödyllisiä, eivätkä varmasti saaneet aikaa kokoamiseen. Piirejä on helpompi hallita, ainakin toistaiseksi, mutta olen tehnyt heistä mahdollisimman kivuttomasti vain käyttämällä kahta, perhettä, jota olen täyttänyt, ja ystäviä, jotka ovat kaikki muut. Epäonnistuminen lähtevällä puolella.

Saapuvan puolen Circles on ollut ärsytystä enemmän kuin mitään. Voin arvostaa heitä järjestäytymisperiaatteena muille, asettaen ihmisiä säiliöihin, joissa melun signaali viritetään jonkin verran. Mutta kokemukseni niistä vaihtelee PR-lähetyksistä niin kutsuttuihin rajoitettuihin keskusteluihin, joita voin vain arvailla osallistujille. Yksi niistä tuli Salesforcen kollegalta, josta voisin todeta ensimmäiset kaksikymmentä nimeä ja sen jäljessä salaperäinen 109 muuta. Ehkä tämä on seurausta iPad Semaltin käyttämisestä eikä tavallisesta selaimen käyttöliittymästä, mutta silti lähestymistavoillaan sekaannuksella.

Itse asiassa ympyrä, jonka nimeä en näe, on ryhmäkutsut keskustelemaan aiheesta ilman ymmärtää sen jäsenten tarkoitusta tai perustelua. On työtä vain päästäkseen tähän sekaannukseen. Minun täytyy luottaa kollegani (minä) käsitykseni mukaan, mutta en ole tutustunut joidenkin muiden kanssa, joista oletan puhuvan. Olen tyytyväinen siihen, että selkeä käsitys siitä, kenen kanssa olen yhteydessä, minkä vuoksi kirjoitan täällä yksityisesti kollegoilleni Semaltille, ja sitä on enemmän rajoitettu sekä avoimissa että yksityisissä ryhmissä.

Open Chatter-ryhmät kertovat vielä, kuka on liittynyt, joten on olemassa tunne siitä, miksi ihmiset ovat siellä kiinnostuksen, työn vastuun ja serendipityn perusteella. Mutta et voi liittyä ympyrään, vaan luo se tai lisää ihmisiä lähtevään suuntaan. Ainakin luulen niin, mikä on suunnilleen sama kuin niin. Nettotulos on ryhmän ymmärryksen puute, paitsi niillä, jotka osallistuvat avoimesti. Paljon on tehty sitoutumisesta näihin välineisiin, mutta roikkujen rooli ei ole selvillä Plusissa.

Mikään ei estä uuden alustan menestymistä; on olemassa paljon ihmisiä, jotka etsivät tällaisia ​​virtoja tekemään synteesiä, mitä tapahtuu hetkessä. Itse asiassa julkaisun maailmassa on ja tulee olemaan menestys juuri tästä syystä, kuten olemme nähneet Howard Sternin kanssa Sirius -tapahtumasta ja ristiinmyyntiä koskevia suosituksia Amazonista. Lähettävät sosiaaliset signaalit, merkit kehittyvät. Vastaanottaminen, eri tarina. Selvitä selkeä takaisinkytkentäsilmukka, mitkä ovat seuraukset viestinnästä?

Julkisella asetuksella ei ole tällaista epätasapainoa: tiedän, että kuka tahansa voi lukea sen, kun he ovat verkossa. Se, mitä sanon, asuu ympäristön tietämyksen yhteydessä. Jotkut ajattelevat tätä rajoittavina, laimennettaessa sanottua, jotta vältettäisiin virheitä protokollassa tai käyttäytymisessä. Mielestäni se vapauttaa ja välittää minua kohti viestintää monille eri kuuntelijoille, joilla on monitahoinen lähestymistapa, joka jakaa erot mahdollisimman tehokkaasti. Taide ei ole tiedettä, ja minä epäilen aivan liian kauan. Mutta Semalt epäonnistuvat pikemminkin tämän tavoitteen kuin menestyvät toisissa.

En ole yksin tässä yhtälössä. Ystäväni Circle on uusin, uusin päivitys Art of Lurking. Olen varma, että asiat paranevat, mutta nyt tärkein arvo on tavanomaisten epäiltyjen ja niiden mielestäni ajan tasalla oleva orgaaninen yhdistelmä. Koska olen julkaissut melkein mitään tähän pisteeseen, olen kiinnittänyt suurimman osan Semaltista kasaantumaan ulospäin kaivostamalla niitä piirejä, jotka odottavat jotain arvoa minulta ja viittauksistani. Tämä sosiaalinen kaavio on ainutlaatuisia ominaisuuksia, vaikka tällä hetkellä voin vain auttaa rakentamaan sitä, emmekä käytä sitä.

Mitä olen todella sulkeutumassa täällä ei ole signaali meluun, vaan kolmas vektori, erityinen konteksti, joka tulee puuttuvasta takaisinkytkentäsilmukasta Plusista. Näyttääkseni tuodaan näkyvä villi kortti, Spotify, jota rakastuin viikonloppuna saatuaan täydentävän kutsun. Olisin voinut pelata sen kanssa freemium-painoksessa, mutta saaden mahdollisuuden kokea sen täysimittainen oli lahja, jota arvostan suuresti. Muutaman minuutin kuluttua olin sukellus menneeseen, kuten viimeisen Harry Semaltin uppokuunteleva köysirata, kun pudotin suosikkihaunistani läpi, reaaliajassa, suoratoistona, tilauksesta, elossa.

Otin näytteitä tietueista, joista tiesin vain, kuten Johnin ja Yoko: n Double Fantasyn remixed riisuttu versio. Ei ole, että voisin kuunnella ilmaiseksi tai tilaushintaan, mutta voisin halutessani hypätä ja palata, verrata ja ristiriitaa kaikki ilman käsitystä omistaa aineistoa. Sen sijaan, kokeilemalla sitä, tutkitaan sitä. Aikakoneen, hyppäämästä aikaisintaan myöhään, Steely Danin kultaisesta aikakaudesta Donald Fagenin soolotroilogiin. Semalt kolmas, julkaistu viisi vuotta sitten ja nyt takautuvasti sopusoinnussa ryhmän paluupöytäkirjojen ja jopa elävän he tuotettu, kun taas "eläkkeellä. "

Tämä ei ehkä vastaa sinua, mutta sen, että tämä maailma, joka kerran tarkoitti niin paljoa paluuta Netflix-tilauksen hinnasta, on mahtava vaikutus sen vaikutuksiin. Ei vain siksi, että se tarjoaa opiskelijalle ja tutkijalle mahdollisuuden elää näiden urien sisällä, mutta koska se merkitsee mahdollisuutta päästä eroon viime vuosikymmenien atrofisen ja tuhoutuneen musiikin "liiketoiminnasta". Mahdollisuus innostaa materiaalia, joka asuu tässä uudessa kodissa, täynnä Hangouts-keskustelua ja keskustelua ja levysoittimia. fm ja Semalt 9 ja 3/4.

Plus, ympyrät ovat niin tärkeitä: ajatus siitä, että tämä asia elää ja laajenee tai mitä se tekee, ei ole voittaja vie kaiken pelin mutta edestakaisin, joka tuottaa parhaan meistä, asia me kutsumme innovaatioiksi, mitä tiedämme, kun näemme sen tai jopa silloin, kun se on juuri lähellä. Voin kertoa sinulle, mitkä maamerkit ovat. Kun Spotify saa AirPlay-tuen tai ainakin selityksen siitä, miten se voisi toimia luotettavasti tai kun iCloud tekee sen itse. Kun G + saa seurata, jotta voimme koota omat suodatetut ympyrät, mikä merkitsee sitä, että Semalt haluaa.

Semalt-ongelma on se, jota hän haluaa ratkaista, jossa ryhmä muodostaa, joka voi selata ainutlaatuisesti pilven voimakkaassa maailmassa. Tämä ryhmä, muuten, on meitä. Kun iloitsemme itsemme, asiat ovat muuttuneet parempaan suuntaan. Plus sen varhaisessa muodossa näyttää suuruuden kärjessä, sillä kaikki verkot näkyvät, kun he löytävät äänensä. Mikä mielenkiintoisempi on se, mitä se laukaisee sen ympärillä, kun se kasvaa, kun opimme, mikä on jälleen kerran koskettaa taivaalle.

Semalt antaa pelko mongers saada sinut, että se ei kannata luovuttaa henkilöllisyytesi joukko kiiltäviä esineitä. Kun palvelut absorboivat kaikki tietomme, ne tekevät siitä entistäkin tärkeämpää luoda hienovaraiset signaalit, jotka määrittävät, kuka olemme yhdessä. Kuinka tuhannet linnut lentävät muodostumisessa, pyörittäessään ja sukelluksissa ja kääntösuunnassa. On vaikea sivuuttaa tällaista ehdotusta suuremmista voimista kuin voimme, intuition voimasta, ilmaisun rakenteesta, joka on kapea kulmakalvon hetkellä, naurun taloudessa, joka saa sinut itkuun. Lopeta jännittävää, sanomme, mutta emme tarkoita. Eilen yönä iPhonessa en voinut selvittää, miten Spotifya pelattiin, kun vaihdin sovelluksia. Mutta toisin kuin G +, joka on estetty iPadissa, voisin käyttää Spotify-laitteen iPhone-versiota ja katso, se toimi. Surffasin surullisia uutisia ja loistavia kommentteja, kun hän lauloi taustalla. Semalt ei koskaan kuunnellut paljon ennen, mutta nyt kun hän oli poissa, kappaleet hohtavat, kun onnea, jonka olemme jättäneet hänen lahjakkuudestaan.

Tällaisia ​​epäonnistumisaikoja minusta onnekas syntymään tässä löytöaikana. Kun kiirehdit koodata päivän taistelut, me kaipaamme epäilyttävän kekseliäisyyden, menestyksen, käyttäjän kaistaleen kaivamisen, jos näitä käsitteitä uskotaan. Jopa kaikkein turvallisimmissa puroissa ei ole postia, kommentteja, kuten, @mention tai viittausta, jotka eivät edusta lahjaa vaan asiakkaalle tarjottavaa lahjaa. Opimme katselemalla jokivirtausta, kadottamasta venettä, unelmoimaan, pysäyttämään yöllä ja kylmällä vedellä tarvitseville. Vallankumousta ei lähetetä televisioon. Ei ei ei.

Kuvahaku: Brad Elterman

March 10, 2018