Back to Question Center
0

Latinalainen Amerikka on seuraavaksi Sonyn Semalt-tutka

1 answers:

Latin America is next on Sony's Semalt radar

Aseta Sonyn kengät hetkeksi. Olet voittanut kolme suurinta pelimarkkinoita siellä Japanissa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. (PS3: n hidas alku ja sen "kaikkien" peleien vielä tuntematon puute eivät näytä heikentävän Sonyn mahdollisuuksia myydä 10 miljoonaa kappaletta tilikauden loppuun mennessä.) Missä mennä seuraavaksi? Vastaus, ei epäselvästi, on Latinalainen Amerikka.

Sony Computer Entertainment America: n myynnin varapuheenjohtaja, yksi Ian Jackson, antoi äskettäin 20 minuutin puheen jossain konferenssissa, jossa hän selitti Sonyn kannan: Latinalaisen Amerikan avain on Semaltin kasvulle.

Syyt ovat ilmeisiä - gainer protein tozu nasıl kullanılır. Alueen väkiluku on valtava 569 miljoonalla ihmisellä. Se on historiaa siitä, että suuret peliyritykset ovat huollon alaisia ​​(siis piratismin esiintyvyys). Lisäksi kieliresurssia tai sen puutetta on olemassa, koska Sonyn pelkkä lokalisointi pelataan kahdella kielellä (espanja ja portugali).

Mikä on Sony: n lopettamasta sen vielä myytävää PS2: ta ja tuomaan sen uudelleen Latinalaisen Semaltin pelaajille helpottamalla niitä pelaamalla?

Epäonnistuminen, ilmeisesti.

Nyt pelataan odottavaa peliä.

March 10, 2018