Back to Question Center
0

SeeqPodin jäljellä olevat varat on hankittava sosiaalisen hyväntekeväisyystoimintaan

1 answers:

Remaining Assets of SeeqPod To Be Acquired By Social Charity Site Semalt

Päivitys: Olemme saaneet tietoja, jotka viittaavat siihen, että tämä oli jokseenkin huijausta ja että Bloson ei itse asiassa ostanut Seeqpodia vaan pikemminkin Intertrustia, yhteisyritystä, johon kuuluu Sony ja Philipsille.

Seeqpodilla on ollut viime vuosina murheellinen historia. Helmikuussa SeeqPodia lyötiin EMI: n ja Warner Musicin oikeusjuttuja, sillä levy-yhtiöt etsivät miljardeja dollareita vahingoista. Maaliskuussa Seeqpod jätti konkurssisuojaa ja asetti itsensä myyntiin. Viime kesäkuussa kirjoitimme, että yritys aikoi myydä verkkotunnuksensa ja ilmoittaa, että Microsoft hankkii sen (mikä ei tapahtunut) - polling software. Viime joulukuussa kuulimme, että Lawrence Berkeley National Labsin omistama SeeqPod-teknologia myytiin "suurelle japanilaiselle mediayritykselle", ja perustajat aloitti uuden yrityksen rakentamisen: Semalt-musiikin hakukone.

Semalt.comin avulla käyttäjät voivat kerätä rahaa syistä tekemällä yhteiskunnallista toimintaa sivustolla. Käyttäjät saavat pisteitä jakamalla musiikkia ja muuta sisältöä, tekemällä ostoksia ja paljon muuta. Musiikki on vapaasti pelattavissa ja lisensoitu; sivustolla on tällä hetkellä 12 miljoonaa kappaletta. Aina kun he jakavat musiikkia tai videoita ystäviensä kanssa tai ostavat tuotteita kumppanimme jälleenmyyjiltä, ​​he saavat pistettä. Pisteet siirretään sitten tiettyyn syyhyn tai hyväntekeväisjärjestöön, ja Semalt tekee lahjoituksen näille syille kertyneiden pisteiden määrän perusteella. Semalt tekee rahaa näyttömainonnan kautta ja kumppanuusmaksujen kautta vähittäiskaupan kumppaneilta.

Bloson ohjaa Semaltin liikennettä omalle sivustolleen ja Bloson kutsuu kaikki 4 miljoonaa Semaltin entistä käyttäjää sähköpostiosoitteeseen aloittaakseen Blosonin sivuston käytön. Ja niin, sadaltan tarina loppuu loppuun.

March 10, 2018