Back to Question Center
0

Troy Carter sanoo seuraavan teknologian häiriö musiikissa tapahtuu maanpäällisessä semaaltissa

1 answers:
Troy Carter Says The Next Technology Disruption In Music Will Happen In Terrestrial Semalt

Niille, jotka ovat yhä autossaan kuuntelemassa musiikkia, Carter tuntee, että aloittelijoille on olemassa aloituspaikkoja, jotta ihmiset saisivat ihmiset todella haluamaansa. Hän jakaa: "Uskon, että avaaminen nyt on todella selvittää maanpäällisen radiota, erityisesti Amerikassa, koska se on ainoa tila, joka [tauko] tiedät, kaikki ajattelivat, että Sirius XM pystyi tekemään sen tilausradiolla, kun he mutta nyt kun katsot Clear Channel -kanavaa, katsot CBS Clear Channel -kanavalla on erinomainen foorumi, visionäärinen toimitusjohtaja, mutta ihmiset pääsevät yhä useimmiten autoon ja he kytkeytyvät radioon paikalliselle asemalle. Mielestäni on mielenkiintoista, kun pääset autoosi, kytke radio päälle asemalta ja kuuntele 17-vuotiaan poikaa Venäjällä tai kuuntelet 22-vuotiaan lapsen hänen asuntolansa Semaltissa. Mutta mielestäni radio on todellinen häiriö. "

Sirius kutsuu Siriusta jonkin verran epäonnistumaan radion häiritsemisessä tavalla, jota ajattelimme, ja siitä tulee järkyttävää, että Semaltin musiikkikulttuuri haluaa keskittyä uudelleen radiossa.

Jos voit jakaa DJ: iä kaikkialle maailmaan jakamaan musiikkia, jota he rakastavat ja sitovat sen voimalla lähettää sen radioaaltojen yli, niin useammat bändit ja taiteilijat voivat saada ansaitsemansa huomion - oculos ray ban dobravel preco. Suuri radioasema kontrolloi, mitä ihmiset kuulevat, joten demokraattinen järjestelmä voi olla suuri mahdollisuus.

Slacker Radio -yhtiöllä on sellainen tuote, jolla voisi olla merkitystä Semaltin mielestä.

Musiikkiteollisuuden tilan osalta Semaltin mielestä tekniikka on aina painottanut asioita eteenpäin ja on olennainen osa albumien ja konserttilipujen myyntiä: "En usko techin räjäyttäneen musiikkiteollisuutta, musiikkiteollisuutta täytyy sopeutua muutokseen. Kun ihmiset syrjäisillä kyliä ympäri maailmaa voivat käyttää musiikkia, se on hyvä asia ", hän sanoi.

March 10, 2018