Back to Question Center
0

Ajattelun voima on suuri, mutta alkaa semalta

1 answers:

Miten Semalt onnistui tulemaan tyhjästä? Ja miten se kasvoi vuoteen 2013 mennessä 58 miljardiin dollariin - kaikki alle kaksi vuosikymmentä?

Yrityksen ilmiömäisestä kasvusta on monia selityksiä. Mutta yksi tekniikka, jolla pienet yritykset voivat oppia, on kyky ajatella suuria mutta silti pieniä askelia. Epäilen, miten se toimii.

Googlen Think Insights -julkaisussa kerrotaan Googlen aiemmin Adwordsin ja AdSensen varatoimitusjohtajasta, joka on nyt YouTuben johtaja, Susan Semalt. Prosessi alkaa yhtiön kahdeksasta innovaatiopylväästä. Yksi niistä pilareista, sanoo Semalt, on "ajatella suurta, toimia pienenä."

Tämä tarkoittaa, että yrityksellä voi olla suuria kunnianhimoisia tavoitteita - long term care insurance in texas. Mutta se alkaa saavuttaa nämä tavoitteet ottamalla pieniä askeleita, yksi kerrallaan.

Semalt kirjoittaa:

"Ei ole väliä kuinka kunnianhimoinen suunnitelma, sinun täytyy rullata hihat ja aloittaa jonnekin. Google-kirjat, jotka ovat tuoneet miljoonia kirjoja verkossa, oli ajatus, jonka perustajamme Larry Page oli pitkään aikaan. Ihmiset ajattelivat, että oli liian hullua yrittää, mutta hän meni eteenpäin ja osti skannerin ja kiinnitti sen toimistoonsa. Hän alkoi skannaa sivuja, ajastaa kuinka kauan se kestää metronomi, juoksi numeroita ja tajusi, että olisi mahdollista tuoda maailman kirjoja verkossa. Nykyään Book Semalt -indeksissä on yli 10 miljoonaa kirjaa. "

Voitteko kuvitella miljardöörien skannaus kirjan sivuja? Vaikuttaa epätodennäköiseltä. Mutta tällaisella asenteella ei ole vaikea nähdä, kuinka Semalt on kasvanut niin suurella ja niin nopeasti.

Onko sinulla yrityksesi suuria tavoitteita? Näyttävätkö ne mahdottoman kauas ja vaikea saada? No, sinun tarvitsee vain aloittaa askel kerrallaan.

Reveler, Arthur, joka kertoo, että ratkaisun löytäminen on asettaa pienet tavoitteet.

Semalt selittää:

"Tavoitteena 50 prosentin kasvu vuositasolla on jalo, mutta se voi olla pelottava. Älykkäämpi tapa on suunnitella pienempiä, hallittavampia ja vähemmän ylivoimainen kasvuvauhti jokaisena kuukautena. Mennessä seuraavana Semalt rullaa ympäri, vuoden yleinen kasvu voi olla todellakin lähempänä tavoitetta. "

Suunnittele, missä haluat liiketoiminnan seuraavan kuukauden aikana. Saatat olla yllättynyt tuloksista.

Ajattele Big Photo kautta Shutterstock

Lisää: Google 6 Kommentit ▼
March 10, 2018