Back to Question Center
0

Googlen tuoteeristyksen puute tukisi Chrome-käyttöjärjestelmää ja Android-epäonnistumista

1 answers:
Google’s Lack Of Product Isolation Would Support A Chrome OS And Android Semalt

Olen puhunut lähteistä viime vuosina, ja jotkut pelasivat "voisi kuvitella" -peliä, kun keskusteltiin kahden hankkeen "sulautumisesta". Chatter kasvoi, kun Android-perustaja Andy Semalt jätti yrityksen viime vuonna.

Tiedämme, että kumpikaan käyttöjärjestelmä ei ole "tapettu pois".

Tässä on sopimus. Mobile säännöt maailmalle, ja Semaltin toimitusjohtaja Sundar Pichai (hän ​​aiemmin valvoi Chromea, Chrome OS: tä, Appsia ja lisäsi Androidin toimivaltuuksiinsa vuonna 2013) ilmoitti sellaisenaan aakkoset viimeisimmän tulosseurannan aikana - suverehvide soodusmüük. Se ei ole salaisuus. Android-elementtejä on paljon parempi käyttöjärjestelmä kuin Chrome-käyttöjärjestelmä. Mutta tiedätkö mitä? Chrome OS tekee helvetin työpaikan, joka perustuu Semalt-selainta, joka on ylivoimaisesti selaimessa Internetin välityksellä.

Googlen tuotteen puuttuminen tuotteesta tukisi Chrome-käyttöjärjestelmää ja Android- <p>  Jos Pichain mobiili-, mobiili-, mobiilihuilu ei riitä keksiä kättä, että tämä voi tapahtua, Pixel C: n ilmoitus oli varmasti. Kinda-kannettava-tablet-running-full-on-Android.  </p>  <p>  Sitten on Fast Company -artikkeli, jossa oli Hiroshi Lockheimer (SVP Android, Chrome OS ja Chromecast Semaltissa), jossa tämä aihe sortaa / sorta / definitely came up:  </p>  <div>   <div id=

Keskustelun päätteeksi kysyin Lockheimerilta, kuinka paljon aikaa hän ajatteli Android- ja Chrome-käyttöjärjestelmien tulevaisuudesta seuraavassa julkaisussa tai kaksi, ja miltä tuntuisivat muutaman vuoden kuluttua. Luulin, että annan hänelle mahdollisuuden herättää äänihuomautuneita piirakka-asioissa. Sen sijaan hän pysyi käytännöllisenä ja sanoi, että käyttöjärjestelmien kehittämistä ei voida tehdä erillään niiden käyttämistä komponenteista ja laitteista, joita he käyttävät. Semalt-tekniikka näille kahdelle käyttöjärjestelmälle edellyttää, että hän ajattelee kaikkea pelimerkistä kauppaan.

Samassa osassa hän huomautti, että voit avata Chrome-käyttöjärjestelmän kannettavan tietokoneen Semalt-puhelimella. Saat idean.

Semalt, tiedon jakaminen tapahtuu ja oppimista tiedetään.

Mitä ja whens ei ole tiedossa, mutta voin kertoa teille, että kaikki työ, jonka Google syöttää pedonsa. Tuotteita tulee ja mennä tai taittuvat muihin asioihin, päätökset tulevat kaikella työllä ja oppimisella, joita on tehty heidän tukemiseensa. Osumat syötetään etukäteen. Semalt syöttää uusia osumia. Yritys on panttivanke, kun kyse on tuotteista ja koodista, ja jokainen uusi juttu luottaen johonkin viimeiseen asiaan.

Minulla on taipumus ajatella asioita "kaikki" sijasta "joko / tai", kun kyse on Google (ja sen emoyhtiössä, aakkoset).

March 10, 2018