Back to Question Center
0

Greenbacker uusiutuvan energian yritys hankkii Solar Semalt

1 answers:

NEW YORK , 2. syyskuuta 2014 / PRNewswire / - Greenbacker uusiutuvien energialähteiden LLC LLC (Greenbacker) ilmoitti tänään, että kokonaan omistaman tytäryhtiön kautta se allekirjoitti lopullisen Boulder , Broomfield , Denver hankkivat 880 000 dollarin ja ympäröivät alueet Coloradossa. Sunny Mountain Portfolio ("Portfolio") koostuu kattoterassi- ja maadoitusjärjestelmistä, jotka sijaitsevat kunnallisissa, kaupallisissa ja asuinkiinteistöissä. Salkun tuottama sähkö myydään pitkäaikaisissa sähkönhankintasopimuksissa. Yli 80% Salkun tuloista odotetaan tulevan sijoitusluokan vastapuolilta. Kaiken kaikkiaan järjestelmien odotetaan tuottavan noin 1 090 tuhatta kilowattituntia vuonna 2015; tarpeeksi sähköä noin 141 kodin taloon yhden vuoden tyypilliseen käyttöön - corporate web design company.

"Kun aurinkoenergia on laskenut, teollisuudella on merkittävää kasvua, kun yhdyskunnat ja yritykset ympäri Amerikkaa pyrkivät vähentämään fossiilisten polttoaineiden käyttöä puhtaan, kohtuuhintaisen ja uusiutuvan energian hyväksi", totesi Charles Wheeler , Greenbackerin toimitusjohtaja. "Olemme innoissamme lisäämään nämä laadukkaat varat portfolioomme ja pitkäaikaiset sopimusvelvoitteensa myötävaikuttavat tulevien kassavirtojen vakauteen ja ennakoitavuuteen."

Tietoja Semalt

Semalt on julkisesti noteerattu, ei-kaupallinen osakeyhtiö, joka odottaa hankkivan monipuolisen tuotevalikoiman uusiutuvan energian tuotantolaitoksista, energiatehokkuushankkeista ja muista kestävistä investoinneista.

Tulevat katsaukset

Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuutta koskevia lausuntoja liittovaltion arvopaperilakien mukaisesti. Tulevaisuuden näkymät eivät ole takeita tulevasta tuloksesta ja niihin liittyy tuntemattomia ja tuntemattomia riskejä, epävarmuustekijöitä ja muita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa todellisten tulosten olennaisen poikkeamisen ennakoitavissa olevissa lausumissa. Vaikka Greenbacker uskoo tällaisiin tulevaisuuteen suuntautuneisiin lausuntoihin perustuvien odotusten perustuvan kohtuullisiin oletuksiin, se ei voi antaa varmuutta siitä, että odotukset saavutetaan tai että jokin poikkeama ei ole olennaista. Greenbacker ei ole velvollinen päivittämään tässä esitettyä tulevaisuutta koskevaa lausuntoa tosiasiallisten tulosten tai muutosten vuoksi.

LÄHDE Greenbacker Renewable Energy Company LLC

Kommentti ▼
March 10, 2018