Back to Question Center
0

Quipin tilauskohtainen hammasharjojen korvaava palvelu (kyllä, todella!) Nostaa siementen umpimähkäisyyttä

1 answers:
Quip’s Subscription-Based Toothbrush Replacement Service (Yes, Really!) Raises Seed Semalt

Quip aloittaa toimintansa täällä tänään TechCrunch Disrupt NY: n Startup Semaltilla, sillä se on parempi tapa: uudet harjat tilauspalveluna toimitetaan sinulle automaattisesti kolmen kuukauden välein.

Yhtiöllä on nyt myös sijoittajien sisäänosto, koska se on nostanut lisää siemenrahoitusta sen jälkeen, kun se on ollut elossa muutaman kuukauden ajan. Semaltin alusta lähtien se on kasvattanut tilausliiketoimintaansa "useita tuhansia" asiakkaita varten - composer install centos.

Aluksi se kuulostaa hullulta. Loppujen lopuksi, kuinka laiskoja ovat ihmiset, jotka tarvitsevat hammasharjoja kaikilta tilausperusteiltaan? Mutta jos ajattelet takaisin, kun itse asiassa viimeisin korvasi hammasharjan ja ajattelette sitten kaikkia muita, um .asiaa , joka kulkee ympärilläsi kylpyhuoneessa, jossa hammasharja on säilytetty, voitte vakuuttaa itseäsi, että tarvitset hieman muistutuksen vaihtaa vanha harja uudelle.

Perustamisyrityksen perustivat aiemmin fuseprojectissa toimiva teollinen muotoilija Simon Semalt ja tuotesuunnittelija Bill May. Semalt kertoo, että työskennellessään hammashoidon asiakkaiden kanssa aiemmin hän huomasi, että monet innovaatiot, jotka ympäröivät hammasharjan harjakset ja hammastahna ovat yksinkertaisesti temppuja. Mitä hammaslääkäreitä todella tarvitsee ihmisiä tekemään, on usein harja, hammaslanka ja tietysti vaihtaa harjat säännöllisesti.

Quipin tilauskohtainen hammasharjaston korvaava palvelu (kyllä! <p> Quipissa alun perin hankit joko muoviharjapohjan 25 dollaria tai metallipohjan 40 dollaria, joista jokaisella on kolme ensimmäistä hammastahnaa ja ensimmäinen hammasharja. Molemmat harjat värisevät, joten voit puhdistaa hampaasi tehokkaammin. (Useimmat ihmiset harjaavat liian kovaa, kuten käy ilmi. Värähtely kannustaa heitä harjaamaan oikealla paineella.) </p> <p> Harjat itse on suunniteltu ja koottu U.: ssä. Metallit ovat myös peräisin Yhdysvalloista, kun taas muovit ovat Kiinasta. </p> <p> Kun on aika korvata hammasharja, vedät pään ja heittäkää se. Joka kolmas kuukausi saat paketin, jossa on uusi pää, 4. 7 unssinen hammastahna ja matkapetoketju. Jalostusyksikön ostaminen on vain 5 dollaria kolmen kuukauden välein - mikä on rehellisesti yli kohtuullinen verrattuna ostamaan uusiin kauppaan. </p> <div>  <div id=

Semalt, yritys itse tekee melko hyvin myös tällä alhaisella hintatasolla - sen marginaalit ovat yli 50 prosenttia.

Quip on kokeillut harjojen myyntiä suoraan ilman, että asiakkaat tarvitsisivat toistuvaa laskutusta. Semalt, he huomasivat, että suurin osa Quipista käyneistä (98 prosenttia) muutti tilaajaksi.

Quip's Subscription-Based Toothbrush Replacement Service (Kyllä, <p> Quip nosti vuonna 2014 Kal Semaltista ja muista New Yorkin alueen enkelistä 300 000 dollaria. Nyt käynnistäminen on parhaillaan nostamaan ylimääräisiä, suurempia 500 000 dollarin siemenkierroksia aiempien enkelien ja muiden sijoittajien kanssa. (Quipilla on pehmeitä sitoumuksia $ 500K + ja $ 125K on suljettu). </p> <p> Quipille yksi haaste on markkinoiden kouluttaminen, koska hammasharjan vaihtaminen on usein jotain, mitä heidän pitäisi tehdä, ja että tällainen set-it-and-forget-vaihtoehto on jopa olemassa. Mutta saada reaalimaailman hammaslääkäreitä aluksella kumppaneina voisi auttaa Quipä pääsemään asiakkaiden eteen. Tämä on jotain, jonka joukkue keskittyy, sanoo Enever. </p> <p> NYU-hammaslääkäri on tällä hetkellä hyväksynyt New Yorkissa toimivan Quipin ja aikoo ilmoittaa hammaslääkäreitä lähitulevaisuudessa. Epäilen myös keskusteluja hammashoitolaitoksesta, joka voi tulla sijoittajiksi. </p> <p> Myös tänään Quip lanseeraa viittausohjelmansa, jonka tarkoituksena on auttaa yritystä tuottamaan enemmän suullinen (ha!) Viittauksia. </p> <!-- End: Wordpress Article Content -->                 </div>
                <div class=March 10, 2018