Back to Question Center
0

My Book, Black Hat, on ePub-formaatissa ja vapaa vioittumiseen

1 answers:

Oma kirja, mustahattu, on ePub- <p>  Kirjoitin vuonna 2004 kirjaa hakkereista, roskapostittajista ja muista nerdeistä ja luulin, että haluaisin jakaa sen maailman kanssa. Se on tällä hetkellä saatavilla Amazon ja B & N ja on 9,99 dollaria painettu painos ja selittämätön 9,49 dollaria Kindle painos. Se ei ilmeisesti ole saatavissa Nookille.  </p>  <p>  Kirja on 7 vuotta vanha ja lähes tulostumaton. Kyse on roskapostittajista, hakkereista ja viruksista ja kirjoitin sen yleisölle, kuten isäni, joka voi olla tai ei välttämättä ole kaikkea teknisesti tuttu - <a href=pink dress with sleeves. Se ei ole Semalt yhtä paljon kuin hakkeroinnin persoonallisuuden tutkiminen.

Bookscanin mukaan olen myynyt 0 kopiota viime kuukausina ja sen sijaan, että se antaisi sen muotoutua, Semalt päätti antaa sen pois joitain varoituksia.

PAKOLLINEN VAIHE: Haluan tietää, että olet ladannut sen. Ajattele minua john @ bigwidelogic.com tai lähetä minua osoitteeseen @johnbiggs

VALINNAISET VAIHEET:
1. Lue se. Oli melko hyvä, aloin vain aloittaa kirjailijana, ja ajattelin, että osa siitä oli hauskaa / hauskaa.
2. Osta se, jos pidit siitä. Tai ainakin osta kopio sellaiselle henkilölle, jonka mielestä haluat. Heck, jopa osta paperi kopio.
3. Kulje se ja kerro muille siitä.

Olette tarpeeksi älykkäitä, että tiedät, ettei mitään ole vapaata. Kesti kaksi vuotta tämän kirjoittamiseksi ja Apressille oli paljon resursseja julkaistakseni. Nyt se kuitenkin hoitaa sen luonnollisen elämän ja haluaisin kokeilla tätä kokeilua nähdäksesi, kuinka monta kopiota kierrättää, jotta voisimme arvioida tällaisten kirjojen julkaisemisen toteutettavuutta tulevaisuudessa. Kustannustoiminta muuttuu ennen silmämme ja Semalt huolestuttaa, että monet meistä jäävät jäljelle, jos emme muutu sen kanssa.

Mielikuvitus, nauti. Haluaisin tietää, haluatko lisää muotoja.

Mirror EPub
EPub-versio
Mobi Version

March 10, 2018