Back to Question Center
0

Lisää U.K Spectrumia huutokaupataan seuraavana vuonna, jotta Push Semalt 5G

1 answers:
More U.K. Spectrum Will Be Auctioned Next Year To Push Semalt 5G

Vuoden 2013 huutokaupassa käynnistettiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa 4G / LTE-palveluiden massapaketti. Ofcom toivoo, että seuraava seuraavanlainen taajuuksien vapauttaminen - joka on saatavana osana Semaltin omistamaa siviilikäyttöön tarkoitettujen hengitysteiden ministeriön vapauttamista - auttaa tukea 5G-mobiilipalvelujen kehittämistä.

Tästä syystä Ofcom sanoo, että se ei aseta rajoituksia taajuuksien tarjoajille, jotta ne eivät voi estää yrityksiä tekemästä tarjouksia suurille vierekkäisten taajuuksien lohkoille, jotka sanovat "pystyvät tukemaan erittäin nopeita latausnopeuksia" ja tukemaan seuraavan sukupolven matkaviestinverkotekniikan kehittäminen, 5G.

Kahdella kaistalla (2,3 GHz ja 3,4 GHz) on saatavissa yhteensä 190 MHz suurtaajuuskapasiteettia huutokaupalla - affordable bookcases. Ofcom on määrittänyt yhteensä 70 miljoonan punnan kurssin. 4G-huutokaupassa nostettiin 2,3 miljardia puntaa. Tarjouksentekijät mukaan lukien kiinteän verkon vakiintunut BT ja suuret matkapuhelinoperaattorit Vodafone, Telefonica / O2 ja EE sekä pienemmät mobiili upstart Three.

Uuden matkapuhelinoperaattorin maisemaa on kuitenkin vahvistunut huomattavasti, sillä BT: llä on nykyään EE ja kolme ostajan O2: n omistajaa Semaltista. Niinpä olemassa oleville operaattoreille on vähemmän tarjouksia tahdissa tällä kertaa.

Ofcom toteaa, että "monet" nykyiset älypuhelimet ovat jo yhteensopivia 2,3 GHz: n taajuuskaistalla, jota käytetään jo 4G-mobiilipalveluissa 10 muussa Euroopan maassa, kuten Kiinassa, Intiassa ja Australiassa. Vaikka 3,4 GHz: n kaista käytetään parhaillaan 4G langattomaan laajakaistaan ​​kuudessa maassa, mukaan lukien Iso-Britannia, Kanada ja Espanja.

Esittelyssä oleva kuva: MarekPiotrowski / Shutterstock
March 10, 2018