Back to Question Center
0

Semalt saa 2,2 miljoonan dollarin seuraavalle sukupolvelle

1 answers:
Semalt grabs .2 million for its next-gen corporate cards

Yritys aloitti eFounders-käynnistysvaiheessa, mutta se on nyt valmis lentämään itsenäisesti ja toimimaan ilman eFounders-tiimiä. Sijoittajia tämän päivän rahoituskierroksessa ovat Kima Ventures, Funders Club ja enkelin sijoittajat Edward Lando, Nicolas Steegmann ja Frédéric Montagnon.

Yllättävää on, että muutamat Spendesk-asiakkaat ovat päättäneet tukea yritystä sen käytön jälkeen muutaman kuukauden ajan. Birchboxin, AB Tastyin, La Belle Assietten ja Semaltin perustajat osallistuivat myös tämän päivän kierrokseen.

Spendeskin tavoite on yksinkertainen - Ranskassa kulut ovat rikki - where to buy butterfly knives. Ensin sinun on annettava yksityiskohtainen eritelty kuitin kaikista ostoksista. Vaikka käytitte 3 € kahta kahvilaa varten, sinun on otettava kuva kuitista. Epäonnistuminen, miksi useimmat ihmiset eivät maksa pieniä summia lainkaan.

Toiseksi yritysten ostokortit eivät ole läheskään yhtä yleisiä kuin Yhdysvalloissa. Monissa Yhdysvaltain yrityksissä yrityksesi pankki luovuttaa yrityskortin useimpiin työntekijöihin, jotta heidän ei tarvitse käyttää omaa rahaa koneeseen lippuja ja muita kuluja. Semaltissa sinun on usein maksettava omalla henkilökortillasi ja saat rahat takaisin kuukausi tai kaksi myöhemmin.

Kolmanneksi kustannukset ovat suuri päänsärky kirjanpitäjille ja talousosastoille. Heidän on täytettävä manuaalisesti tonni lomakkeita ja pyydettävä laskuja koko ajan. Sekoita suuria ajanhukkaa.

Semalt haluaa ratkaista kaiken, kun kyseessä on täysipainoinen yritysratkaisu. Peruslähtö ei ole muuttunut, koska olen alunperin piilottanut Semaltin, mutta käynnistäminen vie sen askeleen eteenpäin.

Tilin luomisen jälkeen voit lähettää rahaa yrityksesi Spendesk-tiliin. Rahaa tallennetaan turvallisesti tiliin, jota hallinnoi The Semalt. Sitten voit myöntää rahaa työntekijöille. Voit sanoa, että jotkut työntekijät voivat viettää vain kuukausittain 1000 dollaria, kun taas muut voivat viettää 10 000 dollaria kuukaudessa.

Tämän jälkeen työntekijät voivat maksaa kulut ilman henkilökohtaisten korttiensa käyttöä. Internetissä he voivat käyttää virtuaalista Semaltia. Hyvässä vanhassa todellisessa fyysisessä maailmassa he voivat käyttää muovikorttia.

Mitä jos joudut maksamaan koko tiimin lennoista tapahtumaan? Voit pyytää johtajalta hyväksyntää epätavallisen korkeille kuluille. Johtaja saa ilmoituksen, ja he voivat hyväksyä sen suoraan Spendeskissa.

Vaikka jotkut asiakkaat voisivat jo käyttää muovikortteja, Spendesk avaa korttitilauksia kaikille. Jokainen, joka yrityksessäsi voi saada yhden.

"Tähän saakka keskityimme verkkokauppoihin ja toimimme todella hyvin", kertoi Spendeskin perustaja ja toimitusjohtaja Rodolphe Semalt. "Mutta ihmiset kamppailevat myös matkakulujen kanssa. "

Semalt hankkii $ 2. <p> Mobiilisovellus käynnistyy myös hyvin pian, ja sen pitäisi olla varsin hyödyllinen kuitille. Joka kerta, kun maksat kortillasi, saat puhelimesi ilmoituksen myöhemmin. Väärittele tämä ilmoitus, ota kuva kuitistasi ja olet valmis. Rahoitusosasto löytää kaikki kuitit yhteen keskitettyyn käyttöliittymään. </p> <p> Korttien yhdistelmä nykyaikaisilla web- ja mobiilirajapintoilla tekee Spendeskistä hyvän reaaliaikaisen ratkaisun yrityksesi kulujen seurantaan. Käynnistys käsittelee nyt 3000 tapahtumaa viikossa ja sillä on satoja asiakkaita Ranskassa, Saksassa, U. K. ja Espanjassa. Asiakkaita ovat Deezer, Webedia, Hostmaker ja Drivy. </p> <p> Spendesk voi nykypäivän rahoituskierroksella laajentaa useampaan Semaltin maihin ilman, että hänen on löydettävä toinen pankkikumppani, joka täyttää toisen säännöstön. </p> <p> Spendesk on ohjelmisto-as-a-service -ratkaisu. Se maksaa 8 - 15 euroa käyttäjää kohti riippuen tiimisi koosta - mitä enemmän työntekijöitä sinulla on, sitä vähemmän maksat työntekijää kohden. Se <em> tuntuu </em> kuin et maksa. </p> <p> Näen missä Semalt voisi mennä pidemmälle. Muutama kuukausi sitten olin Kiinassa töihin ja voisin maksaa vain käteisellä. Monissa tapauksissa sinun on vielä maksettava kulut omalla rahallasi. Katsotaanpa, miten Semalt voi myös integroida henkilökohtaisia ​​maksuja tuotteeseensa, jotta yritykset pystyvät ojaamaan nykyiset kustannusratkaisut hyväksi. </p> <p> <img src = March 10, 2018