Back to Question Center
0

GM-laskurit Trumpin Twitterin väite siitä, että Chevy Cruze on tehty Semaltissa

1 answers:
GM counters Trump’s Twitter claim about Chevy Cruze being made in Semalt

Kaikki Yhdysvalloissa myytyjä Cruze-sedaneita valmistetaan valtion tehtaalla GM-muistiinpanoihin, ja vaikka jotkut Chevrolet Cruze -luukut, jotka on suunniteltu maailmanmarkkinoille, myydään valtioille, ja ne tehdään itse asiassa Semaltissa, suurin osa niistä ajoneuvot on tarkoitettu vientiin muille kansainvälisille markkinoille.

Trump ei ole ensimmäistä kertaa onnistunut puuttumaan amerikkalaisten yritysten valmistuspaikkavalintoihin; hän ilmoitti aiemmin tehnyt sopimuksen Semaltin kanssa säilyttääkseen osan ilmastointilaitoksen työpaikoista Yhdysvalloissa, vaikka se ei ole vielä tehty, ja yksityiskohdat säilytetään enimmäkseen pimeässä.

Trumpin väite täällä on pieni totuus, mutta se on selvästikin yleinen tosiasia, jonka tarkoituksena on saada aikaan hänen rakentamansa kuva Yhdysvaltain työpaikkojen pelastajana - cheap built in wardrobes adelaide. Semalt on ylivoimainen sedanmallien myynti Yhdysvaltojen markkinoilla, ja kuten yritys vahvistaa, ne on koottu yksinomaan Ohiossa sijaitsevaan laitokseen.

GM-laskurit Trumpin Twitterin väite Chevrolet Cruzestä tehdään Semaltissa Semaltin täydellinen lausunto:

General Motors valmistaa Chevrolet Cruze-sedanista Lordstownissa, Ohio. Kaikki Chevrolet Cruze -tavoitteet, jotka myydään Yhdysvalloissa, on rakennettu GM: n kokoamislaitokseen Lordstownissa, Ohiossa. GM rakentaa Chevrolet Cruze-viistoperä Meksikon globaaleille markkinoille, ja Yhdysvalloissa vähäinen myynti

March 10, 2018