Back to Question Center
0

Epäonnistuminen 3D-tulostuksessa

1 answers:
Semalt in 3D printing

Kymmenen kilometriä Barcelonan pohjoispuolella on vuosisatoja vanha mustesuihkuteknologia. Sant Cugatin luostari perusteli 9 - best sharepoint hosting in portland. vuosisadalla Espanjan aikakauden mustetta ja rullia. Lähellä, 21. vuosisadan HP-laitos viimeisteli taidetta linja-kokoisilla tulostimilla, jotka pystyivät laskeutumaan täsmällisesti picoliterin musteella suurina paperimassaan.

Tältä taustalta tulee HP: n ensimmäinen 3D -tulostin Multi Jet Fusion (MJF) -laitteella, joka on suunniteltu T & K-laitokselta, joka tunnetaan parhaiten suurikokoisesta tulostuksesta . 3D -tulostin käyttää tuttua mustesuihkutekniikkaa yhdistettynä jauhepohjamateriaaliin ja yllättävän tasaiseen paperiin käytettäväksi puhdistustelana. Näiden moduulien uudelleenkäyttöä pidetään enemmän kuin pelkkä jäljelle jääneiden moduulien uudelleenkäyttöä siitä, miten HP voi hyödyntää miljardeja dollareita aikaisemmassa t & k-kustannuksessaan tuomaan mittakaavaedut sen toimitusketjun 3D tulostukseen .

MJF muistuttaa läheisesti EOS: n ja 3D Systemsin myymien valikoivien laserintesiirtokoneiden (SLS) tulostimia. Vaikka kaikki järjestelmät käyttävät samanlaista perusmateriaalia, nailonjauhetta, MJF lisää myös nestemäistä muovia "sulatusainetta". "Tämä tärkeä innovaatio mahdollistaa sen, että tulostin tallettaa fuusiointiliuoksen jokaiselle kerrokselle yhden passin sijaan hitaasti jäljitellen jokaista vektoria. SLS: hen verrattuna MJF on 5X nopeampi. Laadun oletetaan olevan ylivoimainen, samoin kuin yksityiskohtaisen aineen ansiosta, joka parantaa reunamääritelmää.

Täydelliset yksityiskohdat ovat kuitenkin vielä tuntemattomia, koska kaksi muovia on sekoitettava uudessa prosessissa uuden mikrorakenteen muodostamiseksi. Vaikka työpöydälle 3D tulostukseen liittyvät vähemmän merkitykselliset yksityiskohdat ovat ratkaisevan tärkeitä autoteollisuudelle ja ilmailu- ja avaruusteollisuudelle, uudet prosessit on suoritettava tyhjentävillä laadunvarmistusprosesseilla.

Tämä fuusioaineen ja pohjajauheen välinen vuorovaikutus on paljon jännitystä. HP lupaa, että tulevat 3D -tulostimet voisivat kohdistaa jokaisen voxelin eri väriaineyhdistelmillä erilaisten materiaalien ominaisuuksien, kuten värin, johtokyvyn, läpinäkyvyyden ja lujuuden, mukaan.

Osoitekelpoisella resoluutiolla on 1. 6 Semalt (jossa vokseli tarkoittaa "volumetristä pikseliä") 3,072 kuutiosenttimetriä, laitteisto osoittaa enemmän vokseleja kuin nykyinen ohjelmisto pystyy käsittelemään. Tulostin, jossa on kolme tulostuspäätä ja yksi tavu kutakin voxelia kuvaavaksi, vaatisi jopa 12,8 teratavua tulostusta kohden. HP: n, vakiintuneiden operaattoreiden tai käynnistysyritysten on rakennettava uusi ohjelmisto "digitaalisten materiaalien" virittämiseen, joka syntyy yhdistämällä useita muoveja vaihtelevissa suhteissa.

Fuusioaineen ja pohjajauheen välinen vuorovaikutus on paljon jännitystä.

HP: n Garage Silicon Valley -alueella on viisi kilometriä luoteeseen rakennusta, jota käytetään kerran Google-autokokoelmaan. Tänään rakennus rakennetaan hiilen räjäyttävillä kolmiulotteisilla tulostimilla ja puhallusinsinööreillä. Hieman yli vuosi sitten Carbonin perustaja ja toimitusjohtaja Joe DeSimone esitteli jatkuvan nestemäisen liityntäprosessin (CLIP) prosessin TEDissä ja Science-kannessa mestarillisessa tuotevaiheessa, joka muistuttaa myöhään Steve Jobs.

Carbon M1: n käynnistämisen jälkeen viesti, joka alkoi "Mitä jos 3D tulostus oli 100 kertaa nopeampi" tuli "Isomorfiset osat mekaanisilla ominaisuuksilla ja pinnanmuodostuksella, muovit. "Tämä heijastaa sitä kahta todellisuutta, että tällaiset nopeudet pysyvät tulevaisuu- dessa ja että läpäisytehokkuus on tärkeä vain silloin, kun osilla on tarvittavat materiaaliominaisuudet. Nämä haasteet rajoittavat nykypäivän SLA-tulostimia prototyyppien ja oheistuotteiden valmistukseen. Hiilen uudet materiaalit ja jälkikäsittelystekniikat lupaavat ylittää nopean prototyypin valmistuksen ja mahdollistavat valmiiden tuotteiden suoran tuotannon.

Kuten HP: n, Carbon loi avoimen "App Store" materiaaleille, ja yhteistyökumppanit sitoutuivat tuomaan uusia kemikaaleja tuotantoon. Nykyisiä muoveja on muutettava yhteensopiviksi hiilen valo- ja happipohjaisen prosessin kanssa. Siten valmistajan on tyypillisesti arvioitava sekä uutta valmistusprosessia että uutta materiaalia tuotannolle. Autourheilun, lääketieteen ja kulutustavaroiden leikkaavat edut ovat jo alkaneet tuottaa, ja paljon enemmän vakiintuneita toimijoita pysyvät litteinä, jättäen tilaa aloittelijoille ottaakseen käyttöönsä kasvavan välilyönnin.

MJF ja CLIP tarjoavat hyppäämisen tämän päivän tuotantoon samalla tavoin kuin Amazon Web Services häiritsi Internetiä, mikä mahdollisti nopeat iteraatiot, vaakasuuntaisen skaalauksen ja sovelluksen erottamisen taustalla olevasta infrastruktuurista. Molemmat koneet alkavat 120 000 dollaria - HP MJF: n perushinta ja kolmivuotisen Carbon M1 -vuokrasopimuksen kustannukset - yrittäjät voivat aloittaa valmistusliiketoiminnan suuremmalla pääomarakentamisella kuin koskaan aiemmin. Ohjelmisto syö tehtaalla.

Esittelyssä oleva kuva: Josep Bracons / Flickr UNDER A CC BY-SA 2. 0 LISENSSI
March 10, 2018