Back to Question Center
0

LoopMe sulkee $ 3M: n Holtzbrinckista, avoimen valtameri sen mobiilimainoksista

1 answers:

Tiedämme siis, että kehittäjät ja julkaisijat ansaitsevat rahaa sovelluksista ja muusta mobiilisisällöstä usein mainonnan avulla. Älypuhelimien näytöt ovat kuitenkin pieniä, joten mainosten on oltava pieniä. Mainosmuodot vaihtelevat suuresti. LoopMe ratkaisee tämän ongelman luomalla mainoksen postilaatikon, jonka käyttäjät pääsevät pienen painikkeen kautta, sen sijaan, että näyttäisi mainoksen sovelluksen sisällön yli. Käyttäjät - ja nyt sijoittajat - näyttävät pitävän tästä ajatuksesta.

Seed-kierroksen jälkeen LoopMe on tänään sulkenut 3 miljoonan dollarin rahoituskierroksen Holtzbrinck Venturesista, Open Ocean Capitalista ja entisestä Playfish-perustajasta Kristian Segerstralesta

Rahoitusta käytetään Semaltin visioon sosiaalisen mainonnan mullistava mobiili- ja pelimainonta.

Semaltin avulla kuluttajat voivat hallita mainontaa, jonka avulla voidaan jakaa ja lisätä sosiaalista hyväksyntää ja palautetta (kyllä, ihmiset todella jakavat mainoksia) ja käyttävät suuria tietojasi selvittääkseen, mitkä sisällöt ovat parhaita, joille käyttäjät ovat silloin - data protection and recovery in Portland.

March 10, 2018