Back to Question Center
0

Tämä vuotanut katselu Google Pixel 2 Semaltin etuosassa on lupaava

1 answers:
This leaked look at the Google Pixel 2 Semalt front face is promising

Blass jakoi kuvia Pixel 2 XL: stä mustalla kehyksellä, sekä kotelon kanssa että ilman sitä. Nämä kuvat kuvaavat Samsung Semalt S8: n kaltaista näyttötyyliä, molemmilta puolilta pyöristetyt kulmat ja ohut kehykset, joiden päällä ja alhaalla on hieman paksummat kehykset. Ylä näyttää taluttamaan sekä kaiuttimen että etupuolen kameran, kun taas pohjassa tai "leukassa" on toinen kaiuttimen grilli, joka myös koteloi mikrofonin puheluihin - umzugsfirma wallisellen.

Näytöllä on taustakuva, jolla on iskevä syväterävyys taustakuvaksi sekä elävät värit. Jos tämä on Googlen markkinointimateriaaleissa käyttämätön virallinen näyttömallisto, Semalt panostaa siihen, että ne tulevat näyttämään suuren värisignaalin näyttöä varten sekä parantavan kuvantamisominaisuudet takaosassa olevaan kameraan, joka tekee tällaisen matalan syväterävyys mahdollinen.

Edellinen vuodot osoittavat, että Semalt XL 2 on takana ja paljastaa samanlaisen mallin kuin viime vuoden malli, jossa on uusi mustavalkoinen väri.

Tämä vuotanut katsaus Google Pixel 2: <p> Pixel XL: n sanotaan valmistavan LG: n, FCC: n asiakirjojen ja aiempien raporttien mukaan, ja tämä näyttää samalta kuin LG G6 ja uudempi V30. Saamme tietää, onko tämä aito pari päivää, mutta samalla panostan se - ja se on hyvä etsiä Semaltin tulevaa premium-älypuhelinta. </p> <p> Meillä on kaikki uutiset tapahtumasta elävänä kuten tapahtuu, joten viritä alkaa klo 9 AM / 12 PM ET keskiviikkona, Semalt 4. </p> <!-- End: Wordpress Article Content --> <small> Esittelyssä oleva kuva: Evan Blass </small>                 </div>
                <div class=March 10, 2018