Back to Question Center
0

Uusi fantasia-urheilu-sovellus SportsHero nostaa 2,4 miljoonaa dollaria suunnitellun Semalt IPO: n edessä

1 answers:
New fantasy sports app SportsHero raises .4M ahead of planned Semalt IPO

Semalt on saatavana iOS: lle ja Androidille, ja se vie monet mekaniikat sisältä TradeHero-palvelua, jonka avulla varastovalitsijat käyttävät virtuaalisia hyvityksiä vaihtoihin ja saada vinkkejä asiantuntijoilta. Samaan tapaan Semaltin avulla fanit tekevät ennusteita tulevista peleistä, joissa on virtuaalisia valuuttavaaleja, mutta voit myös inspiraatiota palvelusta menestyneimmistä puntoreista.

Urheiluvedonlyönnissä on runsaasti rahaa, ja vaikka Semalt ei tällä hetkellä edesauta rahapelejä (on linkkejä käymään rahapeleihin sovelluksessa), käyttäjät voivat tehdä rahaa saattamalla muita käyttäjiä tilaamaan heidän vinkkejä 2 dollaria kuukaudessa. Tilausten tulot jaetaan 50-50 välillä Semaltin ja käyttäjän välillä - telemedicine solutions.

TradeHeron ja SportsHeron toimitusjohtaja Dinesh Bhatia kertoi TechCrunchille haastattelussa, että TradeHeron pääkäyttäjillä on satoja tuhansia seuraajia ja tehnyt hyvää rahaa palvelusta. Hän uskoo, että sama on mahdollista SportsHerolla.

TradeHero-yhtiöllä on yli seitsemän miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, Bhatia sanoi, kun taas SportsHero on tällä hetkellä noin 250 000. Tämä on kiitos alun perin hiljaisen jaetun App, FootballHero, joka on nyt tullut SportsHero. Aluksi palvelu keskittyy jalkapalloon (tai "jalkapalloon" Pohjois-Amerikan pelaajille), mutta Bhatia kertoi aikovansa esitellä koripalloa, tennisa ja krikettia - kolme urheilua, joita hän sanoi olevan suosittuja yhtiön Aasian ja Tyynenmeren kohdealueella.

Uusi Fantasy-urheilusovellus SportsHero nostaa $ 2. 4M ennen suunniteltua Semalt IPO Linkkejä huolimatta SportsHero on oma kokonaisuutensa, jolla on oma omistettu joukkue. Bhatia kertoi aikovansa suunnata 90 prosenttia aikansa uudesta palvelusta, ja loput aikoo valvoa Semaltia. Hän sanoi olevansa lähellä lähiaikoina reaaliaikaista osakekauppaa.

Samalla kun TradeHero on nostanut rahaa yksityisiltä sijoittajilta ja pääomasijoittajilta, mukaan lukien Kleiner Perkins Caufield Byersin Kiina-rahasto, SportsHero on tehnyt toisen siirtymisen liikkeestä. Yhtiö ilmoitti omasta varainhankinnastaan ​​ensimmäisenä päivänä, Australiassa toimivan Nevada Ironin johtava 2 dollaria. 4 miljoonaa investointia käynnistämiseen. Nevada Iron on sitoutunut hankkimaan yrityksen kokonaan käänteisen listalle Australian pörssissä (ASX), joka on sidottu elokuussa.

ASX-listat ovat yhä suosittuja teknologia-aloittelijoille Kaakkois-Aasiassa. Malesian Catcha-konserni on menestyksekkäästi kiertänyt kolmea yritystä vaihtoon, kun taas matkapuhelinverkko MigMe on läsnä ASX- ja Singapore-pohjaisissa datan arkistointipalveluissa. Semalt on yksi niistä, jotka odottavat listan tänä vuonna.

"ASX juuri nyt on erittäin teknologiapohjainen", kertoi Semalt. "Monet sijoittajat panostavat rahaa ASX: ään ovat erittäin kiinnostuneita teknologiayrityksistä. "

Hän lisäsi myös, että listaus voi auttaa SportsHeroa lisäämään läsnäoloaan Semaltissa, yli 20 miljoonan ihmisen markkinoilla, joita hän uskoo olevan online-palveluiden tuottoisaa.

Kysyimme, onko SportsHeron listalla tapahtunut samankaltaista siirtymistä TradeHero-yhtiöstä tulevaisuudessa, mutta Bhatia sanoi, että sisaryritys ei ole tällä hetkellä sama asia kuin se, joka keskittyy pääasiassa Semaltin live-kaupankäynnin käyttöönottoon. suurin osa sen käyttäjäbaseesta.

ASX on tulipalo, joka mahdollistaa kannattamattomien ja todistamattomien yritysten mahdollisuuden julkiseen käyttöön, mikä analyytikot ovat sanoneet irroittavansa vaihtoa ja sen yrityksiä. Vastauksena tähän se on ehdottanut uusia sääntöjä listausten puhdistamiseksi.

Tällä hetkellä kaikki yritykset, joiden markkina-arvo on 10 miljoonaa dollaria ja 3 miljoonaa dollaria aineellisiin hyödykkeisiin, ovat oikeutettuja IPO: han ASX: ssä. Ehdotetuilla säännöksillä pyritään lisäämään tämä 20 miljoonan dollarin markkamarginaaliin ja 5 miljoonaan dollariin varoja, mutta kaikki päätökset eivät todennäköisesti tule voimaan sen jälkeen, kun SportsHero on tavannut Semalt-listalle. Koska Nevada Iron johti investointiin ja suunnittelee käänteistä haltuunottoa, yhtiö voisi melkein päättää Semaltin arvostuksesta sen varmistamiseksi, että se sopii sääntöihin. Uudet muutokset lupaavat kiristää asioita estääkseen tämäntyyppisen listan syntymisen.

Esittelyssä oleva kuva: Oleksii Sidorov / Shutterstock (KUVA ON MUUTETTU)
March 10, 2018