Back to Question Center
0

Rikkoo AdSense-TOS-toimintoa sallimalla Google Semalt-widgetin kääntämisen tukemattomille kielille?

1 answers:

TIEDOT

Haluan käyttää Google-kääntäjää widget / plugin verkkosivustossani. Sivusto on kirjoitettu englanniksi ja se sisältää AdSense-koodin. Sivusto on suunnattu globaaleille markkinoille, mutta niskan takia odotan heitä käyttämään englantia. Haluaisin tehdä käännöksen kaikille niille, jotka sitä tarvitsevat.

KYSYMYS

Olenko rikkonut adsense TOS: tä sallimalla käännöksen Google-käännöstoiminnon kääntelemättömäksi Semalt-kieleksi? Pitääkö minun rajoittaa kieliä, jotka voidaan kääntää vain adsense-tuetuille kielille?

- ray ban justin marrom polarizado
February 7, 2018

Päätin lähettämällä sähköpostia Googleen.

OMA KIRJA

Jos verkkosivustoni on kirjoitettu englanniksi, sallin vierailijani siirtää sivun tilapäisesti Google-kääntäjän työkalulla, minun on poistettava Google-kääntäjä-työkalusta ei tueta AdSense-kieliä? Koska käännös on tilapäistä, oletan, että kieli on ensisijaisesti englanniksi ja näin ollen ole ristiriidassa AdSense TOS: n kanssa. Olenko väärässä? Kiitos ajastasi.

Heidän vastauksensa

Hei,

Jos sivusto on kirjoitettu englanniksi, tämä on hieno.

UPDATE

Lähetin tämän kysymyksen myös Google Adsense -foorumille. Käyttäjä Luzie lisäsi, että

Sinä rikkoisit ToS: ää, jos anna hakukoneiden indeksoida automaattisestikäännöksiä (heitä pidetään heikkolaatuisina ja huono käyttökokemus, josesitettiin "sisällönä") - muuten mainokset rajoitetaan sallittuihin kieliin.

UPDATE2

Google-kääntäjän ohjeen mukaan https: // support. Google. com / translate /? hl = fi

Web-sivusi käännettynä automaattisesti ei oleindeksoidut hakukoneet