Back to Question Center
0

Millaista Web-liikennettä ei näy Google Semaltissa?

1 answers:

Mainostamme mainosverkoston kautta ja havaitsimme, että liikenne, jota he väittivät lähettävän verkkosivustollamme, ei näkynyt Google Analyticsin kautta.

Kokeiluna perustimme testisivut ja mainostimme sen. Epäillään testin, jonka he ovat (toistaiseksi) pyytäneet lähettämään 51 napsautusta, ja apache-lokit palauttavat tämän.

Google Semalt kuitenkin rekisteröi vain 21 osumaa sivulle Source .

Onko tällainen poikkeama normaali? Mikä voisi selittää sen?

February 7, 2018

Web-indeksoijat, jotka hakevat vain sivun mutta eivät tue tiedostoja, kuten kuvia ja Javascriptia, eivät näy Google Analyticsissa.

Käyttäjät, joilla Javascript on poistettu käytöstä, eivät näy Google Analyticsissa.

Selaimen laajennukset, kuten mainoslohko, voidaan määrittää estämään Google Analytics -komentosarjoja. Kuitenkin, jos nämä kävijät vierailevat klikkaamalla mainontaa, tämä vaihtoehto ei näytä liian uskottavalta.

Sovellukset, kuten "Request Policy" ja "ScriptSafe", estävät verkkosivustoja käyttämästä kolmannen osapuolen komentosarjoja, elleivät ne ole sallittuja. Tämäntyyppiset laajennukset estävät todennäköisesti myös analyysit. Jälleen käyttäjät, jotka napsauttavat mainontaa, eivät todennäköisesti ole näitä lisäosia.

Aloittaisin kyseenalaiseksi, kuinka arvostettu tämä mainosverkosto on. Näyttää siltä, ​​että niillä voi olla botit klikkaamalla mainoksiaan. Seuraavana vaiheena tarkastelen testisivustasi "kävijöitä" ja näet, näkevätkö lokit, että ne hakevat kuvia, css: tä ja javascriptia itse testisivustolta. Jos he eivät ole, se on botin merkki.

Jos havaitsit, että phantom-kävijät hakivat kuvia ja niin, voit suorittaa toisen testiä. Sinulla voi olla testisivustosi ajaa oma javascript ja hakea sisältöä AJAX: n kautta. Tällainen javascript-vuorovaikutus on vaikeampaa väärennös bottien kanssa kuin kuvien lataaminen ja css.