Back to Question Center
0

Semalt suuri (1 miljoonaa + linkit) sivukartta URL-polun muutoksen jälkeen

1 answers:

Minulla on suuri sivusto, jonka sivukartta on yli miljoona linkkiä, joista useimmat oli jo indeksoinut google.

Muutimme URL-reittiä useimmille url-osoitteille siten, että se meni

    . com / old_path / sivu    

-

    . com / new_path / sivu    

Kaikki old_path URL-osoitteet käyttävät oikein 301 uudelleenohjausta new_path . HTML-koodissa noudatin tämän MOZ-viestin ehdottamia ohjeita, jotka viittaavat ylläpitämään old_path linkkiä HTML-sivuille viikon ajan, jotta google voi seurata kaikkia 301 uudelleenohjauksia ja liittää vanhat sivut uudelleen , niin että emme päädy monen "kaksoiskappaleen" virheisiin sekä uusilta että vanhoilta poluilta indeksoidusti.

Kysymykseni kuuluu, miten käsitellä sivukartta GWT: ssä? Minulla on molemmat vanha sivustokartta, jossa on kaikki old_path URL-osoitetta, joka on enimmäkseen indeksoitu ja uusi sivustokartta new_path URL-osoitetta samanaikaisesti. Ajattelin, että olisi parempi poistaa old_path -sivustokartta, koska ne kaikki aiheuttavat 301 uudelleenohjauksen, mutta pelkään, että minun ranking-tilani pudota nopeasti, jos vanhan sivukartan poistaminen poistaa kyseiset URL-osoitteet indeksistä Source .

Anteeksi, poistan vanhan sivukarttani?

February 7, 2018

Yksinkertainen vastaus. Sivustokarttasi pitäisi kuvastaa haluamaasi rakennetta eikä rakennetta, jota et halua. Se sisältää vain uudet URL-osoitteet.

Vaikka MOZ: n neuvot kuulostavat hyvältä, jos Google on indeksoinut kaikki sivusi, se ei välitä linkistä. Se välittää URL-osoitteista. Ei URL-osoitteita linkistä vaan sivun URL-osoitteista. Tämä on yksi näistä avaimista sivustossasi indeksissä ja tässä tapauksessa tärkein. Kun Google palauttaa sivut, se ei käytä linkkisindeksiä, vaan se käyttää URL-indeksiä. Linkin indeksiä käytetään ensisijaisesti PageRankin laskemiseen ja uusien sivujen löytämiseen.

Näin ollen ei ole haittaa vanhojen linkkien pitämisessä kauemmin, mutta ehdotan, että käytät uusia linkkejä ja pudotat vanhoja linkkejä niin pian kuin mahdollista niin, että linkitunnisteen tiedot päivitetään mahdollisimman nopeasti. Miksi pidennä PageRank-etua ja sekoita asioita?

Toinen asia, jonka suosittelen, on käyttää kanonista tunnistetta uusilla sivuillasi osoittamaan itseään. Tietenkin sinun on käytettävä koko URL-osoitetta. Tämä on ensisijainen vakuutuksesi päällekkäiseltä sisällöltä.

Moninkertaiset sisältöongelmat ratkaistaan ​​usein nopeasti. En ole koskaan kuullut päällekkäisistä sisältöongelmista käyttämällä 301-uudelleenohjausta sivuston uudelleenjärjestelemiseen. Muutama vuosi sitten kävin läpi samanlaisen uudelleenjärjestelyn, jossa oli 287 000 301 uudelleenohjausta eikä toinen kaksoiskappaleista. Jätin 301 uudelleenohjaukseni paikallaan 6 kuukautta, mikä oli todennäköisesti aivan liian pitkä. Tein tämän Bingille ja muille enemmän kuin Googlea. Kun Google aloitti indeksoimalla sivustoni ja näki 301 uudelleenohjaukset, se indeksoi uudelleen sivustoni uudelleen vain viikon kuluessa.

Tällaisella massiivisella linkiprofiililla et välttämättä halua poistaa 301-uudelleenohjauksia, mutta varoitan teitä siitä, että jossakin vaiheessa sinun pitäisi. Vertaa uuden rakenteen linkiprofiileja vanhaan linkkirakenteeseesi. Jossain vaiheessa sinun on paljon parempi poistaa 301 uudelleenohjaukset ja selviytyä menetyksestä, joka pitäisi olla paljon helpompaa ja vahva yhteysprofiili uudelle rakenteelle. Hyvä, se voi kestää jonkin aikaa, jotta tämä tapahtuisi. Älä ole kiirettä. Tällaisella massiivisella linkiprofiililla sinulla on arvoa, jota et halua päästä irti helposti ja varmasti ilman paljon huomiota ja varmista, että linkkiprofiili uudelle rakenteelle on vahvempi kuin vanha.

Joskus on parasta vetää siteet nopeasti. En ehdota, että olette huolimattomia, mutta on tasapaino, jonka on päätettävä itsellesi. Sivuston koon huomioon ottaen ehdotan, että olin varovaisempi kuin olin. Henkilökohtaisesti en välittänyt raivoista. Ehdotan, että teet. Ole varovainen, rullaa laskentataulukko ja kerää todisteita niin paljon kuin pystyt, ennen kuin teet suuria muutoksia prosessin jokaisessa vaiheessa.