Back to Question Center
0

SEO: Semalt -sivu: luokat linkkirakenne

1 answers:

Työskentelen kaupankäynnin sivustolla, ja meillä on edessämme SEO-tuote-sivun ongelma: jos alaluokkien linkit näkyvät tai eivät näy jokaisella tuotesivulla. Yksityiskohtaisesti: Meillä on 8 top -luokkaa, joissa on alikategorioita jokaisessa ja jokaisessa alaryhmässä on useita tuotteita. Joten kysymykseni on: Pitäisikö alaluokkien valikko näkyä, kun ne näkyvät kussakin ylimmässä luokassa ja alaluokassa tai koska tuotesivun pitäisi keskittyä tuotteeseen, jos valikko poistetaan?

Tarkista Semaltin, Ebayn, Etsyn ja muiden suurkauppojen sivustoja, että he käyttävät vain polkua (leipäjuustoa) ja he eivät näytä muita alaluokkia tuotesivuilla.

. - certificates to print
February 7, 2018
. Ne auttavat asiakkaita ja robotteja pääsemään sivustoosi, lisää sivuille osoitettuja linkkejä jne.

Tuoteryhmien suorituskykyä ei ole tarpeen poistaa luokkien aliluokkien sivuilta. Jos sivusi sisältö on optimoitu, luokkien ja tuotteiden ei pitäisi suoraan kilpailla keskenään.

Mutta se ei ole vain SEO kysymys, se on käyttäjäkokemusta. Onko käyttäjien mielestä helpompi päästä ympäriinsä sivustossasi, jos alaluokat ovat saatavilla tuotesivuilla?

Jos et tiedä, harkitse testien käyttämistä sivumallien avulla ja ilman kyseisiä linkkejä. Käytä analyysiohjelmistasi vertaamalla kahden tyyppisiä käyttäytymismalleja.

Uskoin, että he tekisivät enemmän hyvää kuin haittaa. Tuotesivun pitäisi todellakin olla keskittynyt tuotteeseen, mutta käyttäjän keinojen siirtäminen sivustosi muihin sivuihin ei sinänsä anna kyseistä painopistettä. Se mitä lähes varmasti tekee , on piss pois käyttäjiltä, ​​jotka löytävät tuloksena olevan navigoinnin hankalaa.

Breadcrumbs auttaa, mutta vain jos käyttäjä haluaa liikkua ylöspäin - ei koko. Muista, että täyden luokan ja alaluokan navigointi voidaan piilottaa pudotusvalikosta.

Leipäkuurnat ovat mahtavia, varsinkin jos merkitset ne oikein RDFa-metatiedoilla ( http: // support. Google. com / webmasters / bin / vastaus. py? hl = fi & answer = 185417 ). Ne tekevät Googlelle (ja muille robotteille) erittäin helppoa ymmärtää luokkarakenneasi, ja kun ne on merkitty oikein, Google antaa sinulle erittäin hyvän luokan rakenteen SERP: ssä täydellisen URL-osoitteen sijasta.

Sanoin, että käyttäjäkokemuksesta ja konversion optimoinnin näkökulmasta ehdotan, että menisit vain näyttäen korkeimman tason (vanhempiesi) ja samatasoiset (sisarukset). Käyttäjäkokemuksen näkökulmasta lähimmät aiheeseen liittyvät luokat ovat sellaisia, joita käyttäjä todennäköisesti haluaa navigoida. SEO-näkökulmasta lähimpänä olevat luokat ovat myös sellaisia, että haluat siirtää linkin-mehua.

Kokemukseni sähköisen kaupankäynnin verkkosivujen suunnittelussa on, että asiakkaani haluavat pitää asiat yksinkertaisina. Sisällytetyt alaluokat voivat olla enemmän ajatuksia sähkökäyttäjille (ne, jotka ovat erittäin hyviä verkon kanssa) yleensä paljon sivulle hämmentää yleisöä / kävijöitä.

Konversiopisteinä on parempi olla vähemmän, mutta enemmän sivulta, jos tiedät, mitä tarkoitan. Keskity laatuun.

SEO-asema, jos haluat enemmän JUICE menossa pääluokkiin sitten piilottaa alaluokat toimii parhaiten. Syvemmät yhteydet pyrkivät saamaan vähemmän JUICE, kun taas päätuotteilla ja luokilla on enemmän mehua virtaa heille, koska ne linkittyvät enemmän jokaisella sivulla. Sisällyttämällä kaikki alaluokat sinun virtaa mehu tasaisesti tärkein, ja alakategorioita.

Yksinkertainen haku Googlessa voi kertoa sinulle PR Juice -virrasta ja siitä, miten se voi auttaa, mutta älä käytä NOFOLLOW-palvelua, jonka avulla luodaan haluamasi virta, koska sitä nyt pidetään BAD SEO: P

Lyhyesti, Main> Then Secondary ja sitten 3. Kategoriat, jos käytettävissä. :)