Back to Question Center
0

Pitäisikö minun erottaa Google Semalt verkkosivustolle & verkkokaupasta?

1 answers:

Asennan verkkosivuston, johon lisäksi kuuluu WordPressin ylläpitämä verkkokauppa. Molemmat järjestetään samalla palvelimella ja verkkotunnuksella. Verkkokauppa löytyy myös verkkopalvelusta. com, joka ohjaa uudelleen DNS-asetuksiin pääsivulle - el mejor web hosting argentina. fi / kauppa /

Mikä on paras käytäntö Google Analyticsin käyttämisessä? Haluaisin luoda omaisuuden pääsivulle ja toinen myymälään? Tai voinko käyttää vain yhtä kohdetta?

February 7, 2018

Minulla olisi sama tagi sivustossasi ja verkkokaupassa, koska verkkokauppa kuuluu verkkotunnuksesi / shop / hakemistoon. Näin sinun ei tarvitse vaihtaa ominaisuuksia, kun tutkii käyttäjien virtaa verkkosivustosta kauppaan.

Voit kuitenkin harkita erillisen näkymän luomista vain verkkokaupassasi. Tässä näkymässä voit keskittyä vain verkkokauppaan. (Vaihtoehtoisesti voit määrittää segmentin päänäkymässä, joka näyttää vain tietoja verkkokaupasta. )

Mainitsit verkkokaupasi teknisesti elävän omalla URL-osoitteellaan ja siirrä pysyvästi verkkosivustosi hakemistoon. Saatat alkaa nähdä, että URL-osoite näkyy viittauksena, jolloin sinun on jätettävä se raporttisi viittaavana Analytics-asetuksissa.