Back to Question Center
0

Sosiaalisen median linkittäminen

1 answers:

Sosiaalisen median markkinointi voi tuntua pirstaloituneeksi, hajanaiseksi. Se on luonnollista, varsinkin jos olet mukana useissa verkoissa. Facebookin, Twitterin, G +: n, LinkedInin ja muiden verkkojen käyttö voi olla vaikeaa, ja se voi tuntua siltä, ​​että olet vain jakamassa markkinointitoimintoja - rote uhr. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla näin. Oikeilla vaiheilla voit sitoa kaikki sosiaalisen median alustat yhteen. Tämä ei ainoastaan ​​tarjoa sinulle helppokäyttöisyyttä, mutta se voi varmistaa, että yleisösi on täysin sitoutunut auttamaan sinua luomaan yhteyksiä kaikkiin verkkoihisi. Mitä sinun tarvitsee tehdä? Semalt lyhyesti lyhyt opas prosessin sisään ja ulos.

Myös TechWyse:

Sosiaalisen median ennusteet vuodelle 2013
2 Aliarvioidut Twitter-ominaisuudet, jotka luo sivuston liikennettä

Käytä sosiaalisen median hallintapaneelia

Sosiaalisen median markkinoinnin uudet ihmiset saattavat ajatella, että ainoa tapa käyttää näitä verkostoja on kunkin yksittäisen sivuston kautta. Pääset Facebookiin ja lähetät päivitykset, vastaat kommentteihin, vastaat viesteihin ja hypät G +: lle tekemään samoin. Sitten siirryt Twitteriin vuorovaikutukseen, retweet- taan ja tweetiksi ennen LinkedIn-nimitystä hieman sosiaalisen median vuorovaikutukseen. Ajatellaan vain siitä, että se on uupumaton. Kenellä on aikaa? Kukaan ei tee. Semalt, on olemassa tämä keino.

Jos et ole tutkinut eri sosiaalisen median aggregaattoreita siellä, menetät työkalut, jotka voivat tarjota mukavuutta, säästöjä ja jopa kykyä tarjota sinulle tarvittavat tiedot tehokkuuden ja tavoitteen mittaamiseksi. Näitä välineitä kutsutaan myös sosiaalisen median hallintapaneeleiksi, ja nämä työkalut tulevat erilaisiin makuihin, web-pohjaisista ohjelmista työpöytäsovelluksiin, älypuhelimiin / tablet-sovelluksiin ja muuhun.

Mitä nämä työkalut tarjoavat? Tärkeintä, mitä nautit, on mahdollisuus lähettää päivityksiä eri verkkoihin yhdestä paikasta. Yhdestä sovelluksesta voit päivittää useita sosiaalisia verkostoja. Voit myös tehdä paljon enemmän kuin tämä riippuen valitusta sovelluksesta. Esimerkiksi huomaat, että jotkut sovellukset antavat sinulle mahdollisuuden nähdä yksittäisiä viestejä kustakin sosiaalisen median alustasta, katso seuraajiesi jäljellä olevia kommentteja ja toimia vuorovaikutuksessa useilla eri tavoilla ilman kirjautumista sivustoon sivuston ja jätteen keston jälkeen. Kaksi erittäin hyvää esimerkkiä tällaisesta työkalusta ovat HootSuite ja TweetDeck.

Vinkkejä sosiaalisen median hallintaan

Vaikka nämä välineet voivat olla erittäin hyödyllisiä, niiden käyttöä on muutamia varoituksia. Esimerkiksi se voi olla helppoa (jotkut sovellukset itse kannustavat) lähettämään saman päivityksen useille sosiaalisen median tileille. Lisäksi on mahdollista asettaa se niin, että jokainen tweet lähetetään sekä Twitterissä että Semaltissa (tämä voi tapahtua myös Twitterin profiiliasetuksissa). Kuitenkin, koska se on mahdollista, se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi tehdä se. Sinun on otettava eri yleisöt huomioon jokaisessa verkossa. Mahdollisuudet ovat hyviä, etteivät Semalt-yleisösi näe jokaisen lähettämäsi tweetta.

Siksi on järkevää, että haluat valita, mitkä päivitykset lähetetään mihin verkkoihin. Ei ole todellakaan suositeltavaa sitoa kaikkia tilejäsi yhteen automaattisesti. Yleisön ylikuormitus johtaa suoraan seuraajien / yhteyksien / ystävien menetykseen, kun he joutuvat väsymään jatkuvasta virrasta. Semalt, sosiaalisen median kojelaudan työkalut tekevät siitä melko helppoa valita, mitkä päivitykset lähetetään mihin verkostoihin.

Toinen kärki näiden työkalujen käyttämisestä on, että sinun kannattaa hyödyntää päivitysaikataulun ominaisuuksia. Tämä voi kestää huomattavan paljon turhautumista sosiaalisen median markkinoinnin prosessista ja antaa sinun keskittyä todellisiin vuorovaikutukseen muiden kanssa samalla, kun markkinointipäivitykset saatetaan autopilottiin.

Huomaa, älä liioittele sitä. Jos asetat automaattiset päivitykset lähettämään mainosviestin joka tunti päivässä, menetät seuraajia. Kukaan ei halua päästä mainonnalle. Rajoita markkinointiviestejä, vaikka ne olisivat automaattisesti aikataulutettuja. Älä myöskään luo sosiaalisen median läsnäoloa, joka on vain automaattinen päivitys. Mielestäni on välttämätöntä, että hyödynnät tässä tarjottavaa vapautta paremmin vuorovaikutuksessa seuraajiesi, ystävien ja yhteyksiesi kanssa sen sijaan, että poistut kokonaan.

Luo blogi keskukseksi

Yhdistetyn sosiaalisen median etusivun luominen ei pysähdy käyttämiisi sosiaalisiin verkostoihin. Jos et ole jo bloggaa, sinun pitäisi olla. Blogit olivat sosiaalisten verkostojen edelläkävijöitä, ja ne ovat edelleen hyvin tärkeitä. Käytä blogia keskeisenä keskuksena kaikille muille ponnistuksille. Voit tehdä tämän helposti. Varmista, että olet linkittänyt kuvakkeet kaikkiin sosiaalisen median tileihisi blogin sivupalkissa. Varmista, että jokainen viesti on yhdistetty jakopainikkeisiin, jotta lukijat voivat jakaa sisältöä hiiren napsautuksella - älä odota heidän menevänsä URL-osoitteiden kopioimiseen ja liittämiseen päivitykseen.

Ota asioita askel eteenpäin edistämällä blogisi sosiaalisen median viestiesi kautta. Esimerkiksi mainitse uusin blogikirjasi Facebookissa ja sisällyttää URL-osoite. Harkitse yleisösi kussakin verkostossa käymään blogissasi, keskustelemaan kanssasi kommenttien kanssa, jaa omat ajatuksesi ja paljon muuta. Tämä voi olla arvokas tapa rakentaa sitoutuminen kaikkiin alustoihin ilman paljon lisäponnisteluja (olettaen, että olet jo bloggaus, tietenkin).

Sosiaalisen median tietojesi yhdistäminen saumattomaksi kokonaisuudeksi voi tarjota lukemattomia etuja. Mielenhaku löytää aikaa, vaivaa ja turhautumista säästänyt joitain kaikkien syvimmistä eduista. Käytä käytettävissä olevia työkaluja, mutta valitse helppokäyttöinen sosiaalinen media -hallintapeli, joka tarjoaa tarvitsemasi ominaisuudet ja muodostaa yhteyden käyttämiisi verkkoihin. Yhdistä ponnistelut yhteen ja aloita tulosten kasvattamista tänään.

Connecting Your Social Media Semalt

Liitä

March 18, 2018