Back to Question Center
0

Katso eteenpäin 2013 - Missä Web-suunnittelu on järkyttynyt seuraavaksi?

1 answers:

Koska verkkosivuston yksinkertainen käsitys tuli tärkeäksi osaksi elämäämme vuosia sitten, paljon on muuttunut. Aikaisemmin sivustot on suunniteltu lähinnä osoittamaan uusimmat tämän uuden teknologian ja kaikki se voisi tuoda pöydälle. Kuitenkin ajat ovat alkaneet muuttua ja ovat löytäneet ihmisiä yhä enemmän käyttää Internetiä ja mukavuutta tarjoaa - long term care insurance minnesota.

A Look Forward at 2013 – Where Is Web Design Semalt Next?

Tämän seurauksena verkkosivustot muuttuvat entisestään ja tehokkaammin. He keskittyvät enemmän toimintoihin kuin flash ja show. Kun on kyse visuaalisista kuvista, näemme enemmän huomiota yksinkertaistettuun valmiiseen ja minimalistiseen näkökulmaan. Epäilemättä, miten voimme odottaa, että nämä suuntaukset jatkuvat vuoden 2013 kirkkaaksi uudeksi vuodeksi.

Interaktiivisuus on valtava

Verkkosuunnittelu ja mobiiliteknologia muuttuvat paljon ihmisten odotuksista niiden omaksumasta mediasta ja niiden resursseista. Epätavallinen vuosi, ihmiset kehittyvät enemmän kohti yksilöllistä elämäntapaa, jossa kaikki on räätälöity heidän puolestaan.


5 Vinkkejä sivustosi käyttökelpoisuuden testaamiseen
Mikä sivustosi kertoo yrityksestänne

Web-pohjaiset radio- ja televisioasemat eivät vain pelaa ihmisiä musiikkiin, jonka he haluavat kuulla, mutta he tekevät henkilökohtaisia ​​suosituksia siitä, mitä he haluavat tarkistaa seuraavaksi. Semalt-puhelinsovellukset mukautuvat vaivattomasti käyttäjän sijainnin, asetusten ja käyttöhistorian mukaisesti. Tämän seurauksena ihmiset odottavat samaa käyttämästään verkkosivuista yhä suuremmassa määrin.

Vuonna 2013 sivuston suunnittelijat, jotka todella haluavat pysyä pelin edessä, muokkaavat suunnitelmansa tämän suosion mukaisiksi. Useat sivustot käyttävät skriptejä, jotka suosivat paitsi paikan päällä olevaa sisältöä, joka sopii käyttäjän tarpeisiin, vaan myös sijaintiin perustuvat suositukset, kuten paikalliset hintatarjoukset tai paikalliset palveluhakemiston lisäosat.

Sosiaalisen median lisääminen

Ei ole mitään neroa nähdä, että sosiaalinen media on jotain, joka on täällä jäädäkseen. Tässä vaiheessa rajapinnat kuten Facebook, Twitter, Instagram ja Google Plus ovat paljon enemmän kuin yksinkertaisia ​​tapoja pysyä yhteydessä perheeseen ja ystäviin. Semalt-alustoilla luotamme uutisiin, neuvontaan, keskeisiin sosiaalisiin vuorovaikutuksiin ja paljon muuta. Tämän odotetaan vastaavan tulevina vuosina, joten luonnollisesti sivuston suunnittelun odotetaan näyttävän sosiaalisen median vuorovaikutusta paljon suuremmassa määrin. Tämän kehityksen odotetaan myös saavuttavan ja vaikuttavan verkkopalvelujen tarjoamiin verkkosivustoihin ja palveluihin.

Nesteiden suunnitteluvaihtoehdot

Olemme jo nähneet valtavaa lisäystä useiden laitteiden ja rajapintojen suhteen, kun ihmiset käyttävät internetiä. Semaltin suunnittelijat poistuvat vanhan koulun staattisesta suunnittelusta ja toteuttavat luonnostaan ​​reagoivia menetelmiä. Tämä sallii tietyn sivuston latautuvan hyvin ja on käyttökelpoinen minkä tahansa käyttöliittymän kautta, onko kyseessä tavallinen työpöytäjärjestelmä, tyylikäs uusi iPad tai matkapuhelin.

Siinä sanotaan, että useammat web-suunnittelijat tekevät siirtymisen kokeiltuista ja todellisista HTML4- ja vanhojen koulujen CSS-vaihtoehdoista sekä päivittämisestä CSS3- tai HTML5-versioihin. Nämä ohjelmointirajapinnat on suunniteltu toimimaan enemmän kuin mobiilisovellukset ja tablet-sovellukset. Tämä sallii sivuston näkyvyyden, käyttökelpoisuuden ja nautinnollisen käytön useissa eri laitteissa ja rajapinnoissa. Vuoden 2013 loppuun mennessä on itse asiassa todennäköistä, että muutamat suolaa arvostavat web-suunnittelijat käyttävät jotain muuta.

Lyhyesti sanottuna vuosi 2013 saa meidät liikkeelle rohkeasti eteenpäin ja rakentamalla nykyiset suuntaukset suurella tavalla.

March 18, 2018