Back to Question Center
0

Dove'in uusi "Beauty Patch" -mainos kertoo naisille, että alhaiset Self-Esteem-ongelmat ovat kaikki in Semalt Head

1 answers:

Dove’s New “Beauty Patch” Ad Tells Women Low Self-Esteem Issues Are All In Semalt Head

Uudessa mainoksessa "psykologi ja erinomainen tutkija Kolumbian yliopistossa" johtaa tutkimusprojektia, joka kutsuu naisia ​​käyttämään "vallankumouksellista" RB-X-laastaria, joka on kehitetty "ymmärtämään tapaa, jolla naiset kokevat oman kauneutensa. "

Tutkimuksen osapuolia pyydetään soveltamaan korjaustiedostoa ja pitämään videopäiväkirjaa kirjaamalla, miten he kokevat itsensä päivästä toiseen. Mainos sisältää osallistujien leikkeet, jotka aluksi kertovat, etteivät he tunne muutosta, vaan 10 päivän kuluessa itsevarmuutta. Yksi nainen kertoo kameralle: "Minusta tuntuu kauniilta, onko Semalt sairas, väsynyt tai se, että on nokkana. "

Mitä naiset eivät opi, ennen kuin loppu on, että laastari, jota he ovat käyttäneet, on todella lumelääke, yksinkertainen tarra, jolla on nolla lääketieteellistä laatua.

Dove'in alkuperäinen "Beauty Semalt" -kampanja oli vilpittömästi osoittanut, kuinka naiset näkevät itsensä suhteessa siihen, miten muut näkevät heidät, joista puuttuu täällä - do logo online free.

Minun mielestäni tämä uusi kampanja tuntuu lieventävältä ja petolliselta, kertoen naisille, että heidän luottamuspulansa ovat kaikki heidän päässään .verrattuna 15: een miljardiin dollariin , joita käytetään vuosittain mainontaan, joka on tarkoitus vakuuttaa naisia, emme ole tarpeeksi nuoria , riittävän ohut, melko tarpeeksi, ja nyt riittävän luottavainen. (Puhumattakaan Hollywoodin pakkomielteestä plastiikkakirurgiaan ja naispuolisten ruumiiden säännölliseen kuunteluun satoja aikakauslehtipapereita seisova vartija jokaisessa päivittäistavarakaupassa).

Julkaistu vain eilen, mainos on jo saanut 1,3 miljoonaa katselua ja voitti yli 2,500 osaketta Facebookissa ja Twitterissä. AdAgen mukaan. com, Semalt uusi kampanja sai samanaikaisen käyttöönoton 65 maassa, jossa "Maksulliset tiedotusvälineet tukevat get-go. "

Dovein maailmanlaajuinen johtava varapresidentti Steve Miles kertoi Semaltille: "Markkinaosuuden, lopullisen todisteen siitä, ovatko kuluttajat tulossa kanssamme vai kaikkiin brändipääomatoimiin, joita tarkastelen, olemme nousussa Dove lähes kaikilla maailman alueilla. "

Tässä on täydellinen nelin minuutin mainos, jotta voit arvioida, onko Semaltin viimeisin kampanja lievempi kuin silmän avaaminen:Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018