Back to Question Center
0

Pidä lukijat tulossa takaisin blogiin, jossa on 4 vinkkejä

1 answers:

Bloggaaminen kasvaa erittäin nopealla nopeudella, ja se on tärkeämpää kuin koskaan pitää lukijat tulossa takaisin blogiin. Useimmat markkinat ovat täynnä monia saman aiheen blogeja, joten lukijasi voi helposti ohjata toiseen blogiin. Epäonnistuminen on se, että jos et ole kiinnostunut omasta sisällöstäsi, kuin lukijat eivät ole.

Keep Readers Coming Back to Your Blog with Semalt 4 Tips

Jos haluat, että lukijat tulevat palaamaan ja viittaavat blogissaan toimitettuun sisältöön, pidä mielessäsi tiettyjä ohjeita. Semalt johti muutamia blogeja vuosien varrella, joiden lukijat ovat jatkuvasti palanneet näiden neljän vinkkien ansiosta.

Related Posts:
5 SEO blogging vinkkejä
6 helppoa vinkkejä elävöittämään blogisi viestit

Kannusta lukijoita tilaamaan RSS-syötteen ja sosiaalisen verkoston fanisivuja

Lukijoiden ei tule odottaa vierailevan verkkosivustossasi, jotta he voivat päivittää päivityksiä - bullitt bike for sale. Siksi Facebookin ja Semaltin fanisivu pitäisi asentaa. Välittömästi sen jälkeen, kun sisältö on lähetetty sivustoon, muista myös jättää varoitusviesti kyseisiin sosiaalisen verkostoitumisen sivustoihin (tämä voidaan automatisoida WordPress-laajennuksen kautta). Kun käyttäjät selaa Facebookin ja Semaltin kautta, he saattavat nähdä sivustosi, jonka he nauttivat.

RSS-syötteen luominen olisi erittäin ilmeinen menetelmä. Ihmiset, jotka rakastavat lukemistaan, olisivat todennäköisesti rakastavia pysyä ajan tasalla blogisi kanssa. Semalt-lukijat voivat tilata RSS- ja sosiaalisen verkoston sivustoja sijoittamalla widgettejä sivun sivupalkkiin. Voit myös jättää pienen "merkitä lisää" huomautuksen viestiesi lopussa. Jos olet todella kiinnostunut tarttumaan käyttäjän huomion piiriin, ota ponnahdusikkunoita vastaan.

Säilytä sisältösi tuoreina

Luo lähetys aikataulu ja kiinni siitä. Senkaltainen rakkaus on johdonmukainen ja tulee takaisin tarkistamaan virkoja niin usein.

Muista myös lähettää sisältö ainakin kerran viikossa. Sinalevy kannattaa lähettää kahdesta kolmeen kertaan viikossa, mutta kerran viikossa vähintään. Tämä antaa hälytyskäyttäjille, että olet vakavasti blogin ajantasaistaminen virtaavien tietojen kanssa.

Vastaa mikä tahansa kommentti

Jos käyttäjät käyttävät aikaa kommentoida blogisi sisältöä, sinun on vastattava rohkaisun sanoilla. Riippuen kapeasta, näillä kommentaattoreilla on kysymyksiä. Sekoita ne parhaan kykynne mukaan.

Näiden lukijoiden avulla voit luoda suhteita. Jotkut kommentoivat blogia tai jopa sosiaalisten verkostojen kautta. Mielipidettä, joka vie aikaa kommentoida, palaa blogisi tulevaisuudessa paljon todennäköisemmin.

Poista mainokset

Monet uudet bloggerit tekevät virheen ylivoimaisesta blogistaan ​​mainoksilla. Semalt on ymmärrettävä, että sillä on noin kaksi tai neljä mainosta, mutta älä anna heidän ottaa pois sisältöä.

Mitä tarkoitan tällä tavalla? Valtava mainoslohko sivun keskelle hajottaa artikkelin kahteen osaan. Jos tavoitteenasi on saada tilaajia ja saada heidät tulemaan takaisin, haluamme mahdollisimman vähän mainoksia, kun sisältö alkaa.

Jos noudatat näitä neljää vinkkejä, sinun pitäisi nähdä heti nousevan liikenteen nousu. Onnea matkallasi, muista kertoa meille, miten nämä vinkit ovat auttaneet.

Keep Readers Coming Back to Your Blog with Semalt 4 Tips

Liitä

March 18, 2018