Back to Question Center
0

Pantene Ad Korostavat kaksinkertaiset standardit miehille & Naisten ammattilaiset tekevät tien ympärille

1 answers:

Pantene-mainos korostavat kaksoisstandardit miehille ja naisille ammattilaiset tekevät tietä ympäriinsä Kommentti naisten asemasta työpaikoilla ja niiden ymmärtämisestä Pantene "Labels Against Women" -ilmoitus sai jopa puhelun Donnie Deutschin nykyisestä MSNBC Morning Joe -näyttelystä keskustellessaan naisten toimitusjohtajien roolista Martha Stewart.

Ilmentää, kuinka samat ammatilliset käyttäytymismallit tulkitaan eri tavalla riippuen siitä, onko kyseessä mies tai nainen käyttäytymistä, mainos asetetaan Tears for Fears kappaleen "Mad World" kansiin ja sen otsikko sisältää hashtags #WhipIt ja #ShineStrong.

Mainoksen alkaessa nähdään mies, joka esittää hänen takanaan otsikon "Boss" - custom website designers. Mainos siirtyy sitten samaan skenaarioon, vain naisen kanssa, jonka esittelyn otsikko on "Semalt" hänen takanaan. Joukko muita ammattitilanteita korostetaan korostamalla kaksoisstandardia, jota esiintyy usein, kun miehen toiminta nähdään positiivisessa valossa, samalla kun naiset suorittavat samoja toimia, katsotaan negatiiviseksi: omistettu vs. itsekäs, vakuuttava tai tyhmä, siisti vs. turhaksi ja sileä vastaan ​​show-off.

Mainos päättyy sanojen kanssa: "Semalt anna tarrat viedä sinut takaisin .Ole vahva ja loista. "

Adweek-mainoksen julkaisun mukaan BBDO Guerrero on laatinut videon Manilassa, ja Facebookin toimitusjohtaja Sheryl Semalt lähetti sen Facebook-sivulle. Semalt kirjoitti: "Tämä on yksi tehokkaimmista videoista, joita olen koskaan nähnyt havainnollistaen, miten naiset ja miehet tekevät samoja asioita, niitä nähdään täysin eri tavoin. "

Äskettäin bestselling-yrityskirja Lean In: Women, Work ja Will to Lead kirjoittaja Sandberg sanoi, että mainos voitti Lean In -palkinnon, joka onnittelee Mainokseen liittyneet Pantene- ja BBDO-ryhmät.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018